Slap, zwak, moe en duizelig

  • #1

    Ik hoop dat iemand dit herkend en/of snapt.

    Vanmiddag om 15:00 uur had ik het weer. Zit lekker relaxed achter mijn pctje en ineens voel ik me gigantisch slap, zwak, duizelig (in mijn hoofd), krijg ijskoude handen, misselijk, slappe benen, druk/steken in de borst. Heb het gevoel ieder moment dood neer te vallen.

    Tijdens dit gebeuren meet ik dan mijn hartslag en merk dat hij behoorlijk traag is (rond de 50).

    Vervolgens word ik nog angstiger en zou ik denken nu gaat mijn hart wel te keer en verdwijnt het slappe gevoel. Maar nee hoor alle bovenstaande gevoelens blijven. Mijn handen blijven ijskoud. Ik blijf duizelig. En ben nu toch echt bang dat ik dood neerval.

    De enige logische verklaring die ik kan verzinnen is ik ben zo langzamerhand uitgeput door al die stress en angsten en daardoor ontstaat bovenstaand. (heb namelijk last van hypochondrie)

    De voor mij meest geloofwaardige is, ik heb of een zwak hart, of een dichtgelibte ader, of een suikerziekte(last van een hypo) (wat ik volgens mijn huisarts niet heb) en ik heb ook een volledig cardiologisch onderzoek gehad (holter/fietstest + echo en bloed)

    HELP

    Reageer
    #2

    Hallo Sjors,
    Is je hb gecheckt? Ik had ook bepaalde symptomen die jij opnoemde.
    Ik had o.a. pijn in mijn borstbeen, was constant vermoeid, slappe benen, versnelde hartkloppingen, duizelig, ieder inspanning was gewoon teveel. En wat bleek? Mijn hb was veel te laag, ik moest een bloedtransfusie krijgen. Na 2 dagen in het ziekenhuis en bijna 1l. bloed bij, voel ik me nu véél beter. De klachten zijn verdwenen.

    Reageer
    #3

    Ik heb hetzelfde als jij en daarbij ook steken in mijn maag.. ik ben ten einde raad 3 x ecg gemaak echo van buik longfoto bloed en alles is goed m.u.v. b12. klachten blijven. Word er ziek van letterlijk en figuurlijk.

    Reageer
    #4

    hoi

    ik heb precies hetzelfde meegemaakt dinsdag zelfs per ambulance naar het zieken huisgebracht nu nog steeds heb dat licht in mij hoofd zijn net alsof ik in eem andere wereld ben is echt vervelend heb ook pijn op mijn borst mijn arm en benen voelen ook raar hoop dat het overgaat en dat ik niet meer denk dat ik elke seconde doodga

    Reageer
    #5

    En hoe is dit verholpen? het is nu al een tijdje later. Wat is de status nu.
    Interessant omdat ik het zelfde ervaar.

    Ook de andere mogen reageren.

    Reageer
    #6

    Ik ben deze week ook een aantal maal naar de huisarts moeten gaan met een hoge hartslag (vooral 's nachts), duizeligheid, hartkloppingen, drukkend gevoel op de borst, maagpijn,...
    Bloedtesten wezen uit dat ik een maagontsteking had en de overige symptomen wezen op hyperventilatie/paniekaanvallen. Dan gaan je armen en benen raar aanvoelen/tintelen, word je duizelig, klopt je hart te snel, zwetend gevoel,... Daar is niets aan te doen. Het is ook niet erg gevaarlijk, maar best meet je wel eens je hartslag als je denkt dat hij te hoog gaat. Zolang hij onder de 100 blijft is er al zeker niks aan de hand en anders is het misschien een 'aanval'. Als je er erg veel last van hebt, kan je eventueel een kalmeringspil vragen op voorschrift bij een huisarts.
    Best maak je je er gewoon niet te druk in of het wordt nog erger en dat wordt dan een vicieuze circel.. En mijn ervaringen zijn ook, wat minder op internet zoeken naar ziektes, want dan kom je altijd op het ergste uit en jaag je jezelf weer op!
    Groetjes

    Reageer
    #7

    Beste mensen,

    Ik kamp ook met hartkloppingen, raar gevoel, slap gevoel benen, duizelig doodop werd ook tegen mij gezegd hyperventilatie maar blijk nu n b12 tekort te hebben met alle klachten van dien! Krijg nu injecties toegediend. Zeker aan te raden hier ns naar te laten kijken! Is alleen nog weinig over bekend bij dokters.....succes!

    Reageer
    #8

    Hoi,
    Ik ben 15 jaar en ik heb dat laats ook gehad heel erg, ik was naar dansles en toen werd ik zo zwak en duizelig dat ik gewoom neerviel, iedereen schrok natuurlijk.
    Toen zijn we naar het ziekenhuis gegaan en ze zeiden dat mijn hart veel te snel klopte en ik helemaal onder de stress zat enzo.

    Groetjes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Al deze tekenen komen uit dat je verzuurd bent. Heb je ooit al een daaraan gedacht? Misschien is het eens goed dat je een ontzuringskuur doet.

    Reageer
    #10

    Ik heb precies hetzelfde als jij heb er nu al twee dagen last. Van wordt er gek van pffff

    Reageer
    #11

    ik had hetzelfde
    meer s.avonds dan overdag ik heb het nu oook
    daarom zit ik hier
    men bloed is perfect
    ze hebbn al eeen hart scan gedaan
    wat zou het kunnen zijn help me
    dankuwel

    Reageer
    #12

    hallo
    Ik heb hetzelfde war ik hier lees.tot 2 maanden geleden ging ik 2 keer per dag fietsen en lopen .bijna een halve dag. sinds dien kom ik de deur niet uit.ik ben heel zwak vorige week heb ik bloed laten priken en toen bleek dat m'n suiker 32 was. En ik heb medicijnen gekregen maar nog steeds boven de 22 na een week.ik heb slape armen en benen .soms denk ik zo neer val

    Reageer
    #13

    Ik heb er ook last van.. op oud en nieuw zwaar los gegaan en aan de pillen gezeten sinds dien heb ik het gevoel dat ik helemaal van de wereld ben

    Reageer
    #14

    Ja aan de pillen gezeten en nu denk je stoer te zijn? MELISSA

    Jij maakt je lichaam opzettelijk kapot heb ik geen medelijden mee sorry.

    Succes ermee en dan hier zielig lopen doen waar mensen serieuze problemen hebben....

    Groetjes Saviël

    Reageer
    #15
    1. Een met saviël.dat zwz.
    2. ik kamp ook met vreselojke hartklopingen onrust zwakke armen en benen.gevoel beeustzijn te verliezen.buikpjjn.maarzuur.voel mij zo niet goed.dit nu al paar jaar eb laatste maanden komen de aanvallen steeds vaker.zo zwaar.zo moeilijk te drAgen.lig op bed dan.hoop dat t afzakt.kan amper eten.krijg mn suikers zo niet.als ik eet gelujk maagpijn en maagzuur.wat n ellende.wie herkent dit
    Reageer
Reageer op: Slap, zwak, moe en duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief