Stress of hartproblemen?

  • #1

    Hallo iedereen.

    Ik ben nieuw hier op het forum en zou graag wat info/ advies willen hebben over mijn persoonlijke situatie.

    Ik heb enkele maanden geleden flink last gekregen van stress en dat is door de maanden heen alleen maar erger geworden. De stress is op zich niet het probleem, het gaat alleen sinds een aantal weken gepaard met een aantal lichamelijke klachten.

    Ik nu af en toe last van een beklemmend gevoel op de borst en soms doet het zelfs pijn als ik op mijn borst druk. Daarnaast heb ik ook af en toe een stekend/pijnlijk gevoel in mijn linker arm.(je begrijpt nu denk ik al waar ik naar toe wil)

    Het is heel opvallend dat ik echt last van deze problemen krijg als ik overdag op mijn werk ben. Echter zodra ik thuis ben of ergens anders, dan heb ik nergens last van en ben ik heel rustig. Wat ook opvalt is, dat zodra de stress toeneemt, ik last krijg van een soort spiertrekking in mijn buik en dat ik heel onrustig wordt (slechte ademhaling). Maar eveneens zodra ik rustig wordt, heb ik nergens last van.

    Mijn vraag ik dan ook of deze klachten worden veroorzaakt door enkel stress of dat ik me zorgen moet maken om mijn hart? Ik voel me verder prima en ik heb er met name last van op mijn werk, dus ik ben overtuigd dat het door stress komt. Graag hoor ik echter ook jullie mening, dus graag enkele reactie! Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Wat zijn de verschijnselen van overspannen zijn?
    Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, pijn op de borst, hartkloppingen of maagklachten.

    Lees verder/Bron:
    http://www.thuisarts.nl/overspannen/ik-ben-overspannen

    Reageer
Reageer op: Stress of hartproblemen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief