Steken rond hart en onderbuik

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 14 jaar en laatst nadat ik ging hardlopen, had ik een pijnlijke steek rond mijn hart. Ik ben wel eens naar de dokter geweest voor een steek die verder aan de zijkant van mijn borst zat, de dokter zei dat dit mijn mild was en dat dit kwam door de groei. Nu heb ik ook wat steek rond mijn darmen/baarmoeder(onderbuik). Die steken zijn er niet op een bepaald moment, maar willekeurig, dus daarom denk ik dat het niets met mijn menstruatie te maken heeft.

    De steek bij mijn hart voelde alsof mijn hart een blauwe plek was waar op gedrukt werd elke keer als er werd gepompt. Bij mijn onderbuik voelt het alsof mijn darm/baarmoeder steeds samenknijpt. Door de steek bij mijn onderbuik ben ik op bed gaan liggen omdat ik amper kon lopen, maar na een paar minuutjes was het weer voorbij.

    Heeft iemand enig idee waar deze steken vandaan komen en of het iets is om me zorgen over te maken?

    Groetjes Lieke

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    wow!! ik heb precies hetzelfde, vind het eng om naar de dokter te gaan ervoor.

     

    Reageer
Reageer op: Steken rond hart en onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief