Hartproblemen (25jr)

  • #1

    Ik heb al een aantal jaar last van mijn hart. Ik voel regelmatig ernstige steken bij mijn hart, waarbij ik geen lucht krijg en bijna niet kan bewegen. Deze "aanvallen" duren van een paar seconden tot een minuut ongeveer.

    Daarnaast heb ik regelmatig hartkloppingen, en soms als ik mijn hartslag controleer, constateer ik dat deze erg onregelmatig is.

    Mijn huisarts zegt bij eerdere bezoeken dat het allemaal door een spier komt die over mijn ribbenkast loopt, maar ik maak me nog steeds erg ongerust. Ik heb het gevoel alsof hij er niet grondig genoeg naar kijkt en het idee heeft dat hartproblemen vrij zeldzaam zijn bij jong-volwassenen.

    Ik heb helaas ook een vrij ongezonde leefstijl (weinig beweging, en weinig eten) gehad de laatste jaren wat waarschijnlijk de oorzaak is van mijn problemen. De huisarts zegt dat ik meer moet bewegen en dat de problemen dan vanzelf weggaan, maar ik ben bezorgd dat er mischien al blijvende schade is of dat het probleem een andere oorzaak heeft.

    Ik wil zijn expertise niet in twijfel trekken maar ik zou toch graag willen dat er iets beter naar gekeken wordt. Hoe kan ik dit het beste realiseren? Wat kan ik het beste tegen mijn huisarts zeggen of vragen om duidelijkheid te krijgen in mijn situatie?

    Alvast bedankt voor de reacties!

    Reageer
    #2
    Reageer
Reageer op: Hartproblemen (25jr)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief