problemen hart

  • #1

    Hallo.

    Ik heb een vraag. Ik ben 21 jaar en heb 1.5 jaar geleden anabolen gedaan( ik weet het is niet goed en zal het ook nooit meer doen).
    Ik ben daarvan achter in de tuin neergevallen. Liep rood aan, kreeg geen lucht. En werd zo slap in me beneden en dacht dat ik er geweest was. Ik ben de volgende dag naar de huisarts geweest en alles uitgelegt en ze zei dat het een paniekaanval met hyperventilatie was.mijn bloed is afgenomen en alles was goed dus Dat kon ik toen wel geloven maar heb er tot op de dag van vandaag last van. Eerst best vaak maar na 3 kwart jaar liep het allemaal af en ging het wel goed. Alleen na flink zuipen in het weekeind had ik de volgende dag hartkloppingen en een zenuwachtig gevoel op mijn borst. En ik was half jaar geleden op vakantie in bulgarije. Had flink gezopen de dag ervoor en ik was toen aan het eten en werd niet goed, was ook zoo warm. Me hart sloeg op hol en ben snel in paniek naar appartament gerent, en heb verders heel de dag op bed gelegen met hartkloppingen, en de volgende dag weer gaan drinken maar de hafrtkloppingen bleven, en me maag begon raar de toen, alsof die vanuit binnen uit eruit gedrukt werd en ook alsof iemand op me maag stond, heel raar. Maar naarmate ik meer ging drinken des te beter het ging en als ik zat was was het bijna over. Dus ik heb dit zo nog 6 dagen tot in weer in nederland was vollgehouden, heb ook niks meer gegeten die dagen, alleen shavonds hamburger. Want ik kreeg niks weg.
    En heb er nu nog heel veel last van,maar als ik op een avond met mijn vrienden ga drinken heb ik er ook minder last van, hartkloppingen zijn gebleven, en het lijkt alsof er steeds meer klachten komen, steken tussen mijn rug. Duizelig. Draaien in me hoofd als ik me ogen dicht doe. Handen tintelen soms. En als ik hoest schieten er allemaal stroomschokken naar me handen lijkt het wel. Vanaf me schouder.(Dit heb ik heel soms). Mijn maag wat opgezet lijkt. Hoofdpijn(drukken gevoel achter en boven op mijn hoofd, soms meer rechts achter) benauwd, drukken gevoel op mijn borst. Het is zo niet fijn meer. Ik heb voortaan een strippenkaart bij huisarts, en ze blijft maar zeggen stress. Nu heb ik zelf aangedronken om bloed onderzoek te doen. Ze hebben getest op suiker, onstekingen en of me lever goed was. Alles wat goed. En heb daarna gezegt dat ik een ecg inspanningtest wil doen, heb mezelf helemaal kapot getrapt en toen ik op de fiets zat leek het alsof me hart eruit dreunde, maar de doktor zeiden dat me hart eigenlijk wel wat sneller mag kloppen, haha. En mijn bloeddruk was ook goed, maar had ook wel wat hoger mogen zijn vergeleken de inspanning die ik al had. Dus dan zou ik gewoon een gezond en sterk hart hebben, dus het is stress zegt mijn doktor. Maar ik geloof het zelf nog niet. Iemand die dit ook zo meemaakt? Want ik krijg het echt niet uit me kop, ben er 24/7 mee bezig. Als ik snachts wakkerword denk ik gelijk aan mijn hart.

    Reageer
    #2

    Wat een vervelend probleem zeg!
    Maar zoals je zelf al zegt dat als je wakker word meteen aan je hart denkt!
    Dat het wel een stres probleem is.
    Hoe meer je in je hooft met iets bezich bent hoe meer last je er van krijgt.
    Denk dat je er angst voor hebt.
    En ja met al die alcohol.... Als je echt een hart aanval of iets had kon je op vakantie niet keihard naar je hotel rennen.
    Denk dat je beter aan leuke dingen kan gaan denken.
    En anabolen die zijn niet goed maar je krijgt er niet accuut hartklachten van anders hadden we vele mannen in het ziekenhuis liggen.

    Reageer
    #3

    He. Ja bedankt voor de snelle reactie! En ja dat klopt. Maar de een heeft een zwakker hart ofzo. Ik geef alles de schuld wat ik vroeger ooit heb gedaan, en elk steekje ergens in mijn lichaam denk ik het ergste.. Ik heb heel de dag overal last van en dat word echt vervelend. Ik moet me er maar bij neerleggen dan dat het stress is. Anders gaat het denk ik nooit voorbij.

    Reageer
    #4

    Ja dat denk ik ook.
    Alleen is dat best moeilijk natuurlijk.
    Je bent gelukkig al bij een arts geweest, en alles was in orde.
    Dus durf je wel het advies te geven om gewoon aan leuke dingen te gaan denken.
    Maar anders laat je je gewoon half jaarlijks controleren en kun je de rest van de tijd
    aan leuke dingen doen toch.
    Succes ermee hoop dat je je straks weer beter voeld.
    Groetjes

    Reageer
Reageer op: problemen hart


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief