Last van borst (rechts/links) man.

  • #1

    Hallo,
    Ik heb sinds een paar weken last van steken op de borst links en rechts, het doet niet echt pijn maar het is wel een zeurende pijn. Het is grotendeels door de dag wel aanwezig, maar soms trekt het ook weg. Als ik in de ochtend wakker word heb ik er geen last van. Ik heb wel redelijk wat stress gehad en ben een aantal weken geleden begonnen met een nieuwe baan waar ik minder stress heb dan voorheen. Als ik op de borst druk en ik kom aan het borstbeen dan voel ik ook dat het echt een pijnlijk plekje is zowel rechts als links.
    Ik ben nu 22 jaar, en ik rook ongeveer 6 jaar nu. Mijn moeder heeft COPD, wellicht iets erfelijks? Ik ben sowieso van plan naar de dokter te gaan als het niet eind deze week over is, maar ik ben vooral benieuwd of er ook andere mensen zijn die deze klachten herkennen?

    Reageer
Reageer op: Last van borst (rechts/links) man.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief