Pijn.

  • #1

    Hallo, ik ben een jonge meid van 23 jaar.
    en ik heb continue pijn op me linkerborst, soms is het zo heftig dat ik een paar uur lang wakker lig, overdag kan ik bijna niks meer door de continue pijn,..
    ik ben vermoeid, elke beweging doet pijn, het straalt uit naar me linkerarm, ik slik pillen om rustig te worden asprines niks helpt, ik had ook een tijdje terug dat de pijn zich verplaatste naar me maag dus iets verder naar onders, ik raak telkens in paniek door de pijn, het was even een weekje weg, ondanks dat ik altijd vermoeider ben dan anders, maar nu is het weer terug en heftiger dan ooit, ik gebruik de hele dag door een kruik, en lig erg veel om de pijn de baas te zijn, maar wat ik ook probeer 't gaat niet weg, ben al onderzocht door de arts doormiddel van een hartfilmpje (een iets te hoge bloeddruk). en bloedprikken, en dat was verder oke, verder ook geen te hoge bloeddruk of i.d. toch maak ik me zorgen, want het is niet prettig om met pijn te leven, ze hebben me doorgestuurd naar de fysio, maar die stuurt me weer terug naar de huisarts, dus zo ga ik van het kastje naar de muur, heeft iemand een idee wat ik hier tegen kan doen, ik heb het idee dat de dokter me niet echt serieus meer neemt omdat ik al 'onderzocht' bent, en verder wil hij er niks mee doen heb ik het idee, wie kan me helpen?!?! of herkent zich in deze klachten. lief's, mevrouwtje anoniem.

    Reageer
    #2

    verder heb ik ook last van ijskoude voeten, en hoest ik veel slijm op/ soms met bloedsmaak.

    Reageer
    #3

    Ps. ik bedoel, een te hoge hartslag, me bloeddruk was oke.

    Reageer
    #4

    Heb je nog meer klachten zoals vermoeidheid en pijnen?

    Reageer
Reageer op: Pijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief