kloppende ader bij wenkbrauw

  • #1

    Sinds 3 dagen heb ik een adertje bij mijn rechterwenkbrauw dat aan één stuk door bonkt. Het is een wat onregelmatig en hard kloppen. Het valt andere mensen ook op dat ik vaak aan mijn wenkbrauw zit en heel veel knipper met mijn rechteroog.

    Het is wel vervelend, maar het doet geen pijn. Het leek me een te klein probleem om mee naar de huisarts te gaan, maar ik wil er wel vanaf. Weet iemand waar het door kan komen, en wat ik eraan kan doen?

    meisje (19)

    Reageer
    #2

    Ik heb sinds kort hetzelfde probleem. Alleen bij de linker wenkbrauw. Ook geen idee hoe dit komt. Bij mij is het echter ook nog zo dat mijn wenkbrauw gaat verzakken wanneer dat gebeurt. Net alsof mijn wenkbrauw tijdelijk verlamd is. Ook ik zou graag weten hoe dit kan. Vindt immers ook dat dit een te kleine issue is om naar de huisarts te gaan. Iemand een idee wat het kan zijn?

    Reageer
    #3

    Ik heb ook bijna hetzelfde probleem maar dan tussen mijn 2 wenkbrauwen. Het is deze ochtend pas begonnen maar gaat wel al gans de dag door. Het doet geen pijn maar het is wel een irritant gevoel dus zou ik er heel graag vanaf willen. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

    Reageer
Reageer op: kloppende ader bij wenkbrauw


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief