Geheugenverlies en vergeetachtig

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een wanhopige vraag en hoop dat iemand mij een antwoord kan geven waar ik wat aan heb. Mijn vader was architect en een hele intelligente man. Begin 2005 is hij gedottert. Deze periode was ik tot April op missie in Irak. Toen ik terug kwam vernam ik dat mijn vader anders was. Hij vergat een hoop dingen, zoveel dat hij een hele periode thuis heeft gezeten va het werk. Na dit weer geprobeerd te hebben kwamen we er achter dat dit niet meer lukte. Vandaag de dag is het al zo erg dat hij de lichten van de auto niet eens meer aan kan krijgen omdat hij niet meer weet hoe dit moet. Ook zegt hij (als voorbeeld) op maandag dat die blij is dat het weer weekend is. Kan routes niet meer herrinneren. Het is nu zo erg dat hij elke dag zit te huilen dat hij zo is, terwijl hij altijd ons voorbeeld was. In zijn jeugd heeft hij veel meegemaakt (soort adoptie, zonder dat hij het wist enz)praat hier niet over. Hij heeft bij de psycholoog gelopen, wat geen resultaat heeft geboden. Verschillende neurologische onderzoeken ondergaan, wat niet heeft geleden tot dementie of andere oorzaken. Nu slikt hij elke dag medicijnen, om maar te proberen of dit helpt. Elke 2 of 3 maanden krijgt hij nieuwe medicijnen om te kijken of die helpen(wat mij ook niet gezond lijkt). Begin dit jaar is zijn schoonzoon vermoord bij een roofoverval in Kenia en zijn dochter verkracht. Hierin kunnen we echt zien dat het achteruit is gegaan.

    Komt iemand dit bekend voor? Kent iemand misschien iemand die dit zelfde heeft gehad, of nog steeds heeft? Wij worden van het kastje naar de muur gestuurd en zitten met de handen in het haar.

    Met vriendelijke groeten T

    Reageer
    #2

    Hai, hoe is het nu met je vader?!

    Reageer
Reageer op: Geheugenverlies en vergeetachtig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief