druk op borst en steken

  • #1

    beste

    ik heb sinds gisteravond hele erge druk op de borst soms ook met steken,mijn hartslag voel ik ook heel erg in mijn borst hart kloppen.
    vanaf gisteravond ook heb ik het steenkoud heb kon er niet van slapen terwijl ik naast de kachel slaap en dan weer in een keer heel heet maar mijn huid is weer heel koud.heb thuis een bloeddruk meter en daar meet ik nu soms mee en die geeft ook aan dat mijn hartslag en bloeddruk heel onregelmatig is,en hij piept ook op het ritme van mijn hartslag en die slaat vaak over over gaat heel snel.en ik tril heel erg.

    ik ben ook sinds een halfjaar meer dan 30kg kwijt en de oorzaak is nog steeds onbekend.

    wat kan het zijn is het psychisch of toch iets lichamelijks.
    het kan zijn dat ik me druk maak om niks maar mijn stiefvader is in december plotseling overleden aan een hartinfarct dus ben ook wel bang en wil mijn moeder niet van streek maken dus zeg ik niks.want het kan ook gewoon in mijn hoofd zitten.

    m.v.g. rick

    Reageer
    #2

    Het internet is niet geschikt voor acute medische problemen. Voor het vaststellen van de oorzaak van uw klachten gaat u het beste naar de huisarts. De huisarts kent uw medisch dossier en kan lichamelijk onderzoek doen. Wilt u laten weten welke diagnose de huisarts bij u gesteld heeft?

    Reageer
Reageer op: druk op borst en steken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief