betablokkers en sporten

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ben sinds kort begonnen met Metoprololsuccinaat ratiopharm retard (ben 21 en had veel last van een te hoge hartslag). Nu was mijn conditie nooit helemaal goed maar sinds ik dit gebruik krijg ik een beklemmend gevoel op de borst. Iemand hier ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Heeft u de bijsluiter gelezen van uw medicament? In de bijsluiter staat beschreven dat cardiale symptomen (symptomen van het hart) regelmatig tot vaak voorkomen bij het gebruik van dit medicijn.

    Er staat ook in de bijsluiter dat als u vindt dat de betreffende bijwerking ernstig is, dat u contact moet opnemen met de arts die u metoprololsuccinaat heeft voorgeschreven.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    pas op met metroprolol ik had geen beklemmend gevoel op de borst maar wel binnen korte tijd vijf kilo aangekomen ook geen uithouding vermogen meer bij een klein stukje fietsen moest ik geduwd worden nu gebruik ik propanolol dat gaat goed vrouw van 49

    Reageer
Reageer op: betablokkers en sporten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief