Al 3 maanden problemen met hart

  • #1

    Ik heb al 3 maanden problemen met me hart. Zoiezo zitten hart en vaat ziekte in mijn familie. Als ik loop begint me hart na 5 minuten over te slaan, het zweet staat op me rug (heb ik normaal nooit gehad) en het voelt of iemand met z'n hele gewicht op me borstkas duwd. Ik kan dan ook slecht ademen. Ik ben hiervoor al bij de eerste hulp geweest en hartfilmpje gehad en hij was erg onregelmatig. Hun gooien het erop dat me hart overprikkelt is en dat ik me maar niet zo druk moet maken ik ben immers pas 22. Niemand schijnt te willen luisteren. Met een paar dagen zou het over moeten zijn. Het is inmiddels de 3e maand dat ik dit dagelijks heb. Vaak kan ik s'avonds niet in slaap vallen omdat me hart nog zo van slag is. Om nog maar niet te spreken over hoevaak ik op een dag bijna flauwval en dat ik uit het niets ineens hard een hap lucht moet pakken.

    Moet ik hier nog lang meedoorlopen of maar weer doorzeuren bij de huisarts? ik vind het ongelovelijk dat zo luchtig gedaan wordt terwijl het zo'n grote last is alleen maar omdat ik nog "jong" ben.

    Groetjes,
    Ilse

    Reageer
    #2

    Ik vrees dat je klachten worden veroorzaakt door hyperventilatie. En je lijkt een slechte lichamelijke conditie te hebben.

    Laat me raden: je hebt overgewicht en je doet niet aan sport?

    Ga meer en gezond bewegen en beter en gezonder eten. Informeer je over hyperventilatie, dat lijkt me de juiste oplossing.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    En lees deze informatie van de hartstichting over gezond leven:

    http://www.hartstichting.nl/gezond_leven/

    Reageer
    #5

    Sorry hoor maar ik weeg 50 kilo en ik sport atijd. zodra ik sport gaat het mis sinds 3 maanden. bedankt voor de vooroordelen hier. Hier wordt ik dus ook niet serieus genomen. al die keren dat ik erdoor ben flauwgevallen zal ook wel gewoon niets betekenen he?!

    Reageer
    #6

    O en laat me raden. de volgende reactie is natuurlijk: je bent te licht daardoor doet je hart zo raar!

    de groeten ik ga naar de huisarts!

    Reageer
    #7

    Dat lijkt mij verstandig. Via een forum een cardiologische diagnose stellen is niet mogelijk.

    De huisarts kan aanvullend lichamelijk onderzoek doen, en heeft apparatuur om het functioneren van het hart in kaart te brengen.

    Succes.

    Reageer
    #8

    beste ilse,

    je verhaal is niet duidelijk, heb je nu last van overslagen of heb je nu last van een hartritmestoornis ?
    Ik zou als ik joou was beginnen met te achterhalen wat er nu feitelijk is vastgesteld. Verder zijn er talloze ziekenhuizen die programma hebben waarbij je in een of enkele dagen je daignose kunt krijgen/ cq kunt laten vaststellen. De meeste ritmestoornissen zijn behandelbaar, maar het begint altijd met een diagnose.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dit is een verstandige opmerking. Dank je.

    Reageer
Reageer op: Al 3 maanden problemen met hart


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief