Twee bleke nagels?

  • #1

    Hallo,

    Sinds een tijdje heb ik last van twee bleke nagels. (zie foto).
    Ik heb deze verkleuring al maanden.

    Ik moet wel zeggen dat ik sinds enkele maanden enorm hypochondrisch aangelegd ben. Ik had vroeger last van paniekaanvallen waarna mijn dokter mij uiteindelijk aan de AD heeft gezet. Maar op deze AD reageerde ik heel slecht waardoor ik gestopt ben. Maar sindsdien heb ik altijd wel ergens last van en ben ik enorm bang dat ik een ernstige ziekte heb. Ik zit mijn lichaam elke dag te controle en vind natuurlijk wel altijd iets.

    In de afgelopen maanden heb ik drie maal bloed laten trekken en twee maal naar een hartspecialist geweest. Nergens kwam er iets uit. Maar ik blijf met enorme stress en ongemak zit wat zich natuurlijk ook vertaald naar allerlei kwaaltjes. Ik merk ook als ik enorm gespannen ben dat mijn nagels bleker er uit zien dan wanneer ik kalm ben.

    Moet ik hier nu mee naar de huisarts/dermatoloog gaan of niet? Of kan dit allemaal het gevolg zijn van jarenlange spanning en stress?

    (Ik ben van plan om naar een psycholoog te gaan maar de wachtlijsten zijn op dit moment vrij lang.)

    Ik ben een vrouw van 27 jaar.

    Reageer
    #2

    Ik kan eigenlijk niets bijzonders zien waar je ongerust over zou moeten zijn.
    Misschien moet je wat meer drinken en wat meer vitamines binnen krijgen

    Reageer
    #3

    Dit is normaal mss ijzertekort

    Reageer
Reageer op: Twee bleke nagels?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief