Mijn loslatende nagel

  • #1

    Hallo,

    7 weken geleden heb ik mijnog pink nagel gestoten. Omdat ik geld nagels heb heb ik de hele nagel compleet van het nagelbed geslagen.

    Bij de dokter kreeg ik te horen dat ze er niks aan doen en dat ik er ten alle tijden een pleister op moet dragen en misschien dat de nagel vast zou groeien.

    Helaas dit is niet gebeurt. Wat wel is gebeurt; hij laat steeds verder los. Na 3 x terug gaan naar de dokter smeken of ze hem er alsjeblieft af willen trekken heeft mij uiteindelijk alleen maar tijd verspilling opgeleverd. De nagel zit alleen nog links onder mijn nagel riem vast. De hele nagel klapt dus continu helemaal om en dit doet zeer.

    De dokter zegt dat hij nu helemaal eruit moet groeien uit zich zelf ik kan je alleen wel vertellen dat deze volledig overleden nagel niet meer gaat groeien maar wel lekker eigenwijs vast blijft zitten. Zelf heb ik ook al geprobeerd de nagel tot huilen toe eruit te trekken met tangen stokjes etc. Maar te vergeefs hij gaat er echt niet af ook niet als ik hem eerst in water week. Ook omdat de dokter waarschuwde dat bij veel geweld verwijderen de nagel niet meer terug kan groeien.

    Ik ben het zo moe ik ben er echt klaar mee het beheerst elke dag de hele dag van opstaan tot douchen tot slapen en koken alles is verschrikkelijk. Vooral omdat ik in mijn beroep zwaar werk met mijn handen doe (wat de dokter weet!!) Krijg ik alleen te horen gun het tijd.

    Ik wil mijn nagel alle tijd gunnen die er bestaat. Maar dan wel nadat dat het overleden rot ding van mijn pink is verwijdert.

    Iemand ervaring mee?
    Of hoe krijg ik hem er af. Bestaat er een dokter speciaal voor nagel of dan wel handen en voeten ? Help mij

    Reageer
    #2

    Die nagel groeit niet meer aan. Hij moet er gewoon vanaf.
    Ben je hiermee bij de dokter zelf geweest of heeft de assistente ernaar gekeken?

    Reageer
Reageer op: Mijn loslatende nagel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief