Middelvoetsbeentje gebroken

  • #1

    Ik heb 9 dagen geleden mijn middelvoetsbeentje bij mijn kleine teen gebroken (jones fractuur). Ik heb precies op die dag een gips gekregen en moet hem 7-10 dagen dragen en daarna krijg ik waarschijnlijk loopgips. Het deed de eerste dag een beetje pijn met het gips maar daarna deed het helemaal geen pijn meer op de plek waar het "gebroken" is. Ook vandaag merk ik er niks van, ik kan m'n tenen bewegen en ook mijn kleine teen en ik heb geen pijn zelfs door het gips kan ik m'n voet een beetje bewegen en ook als ik er een beetje op sta, geen pijn.
    -> Is dit normaal bij het jones fractuur of is het misschien helemaal niet gebroken? Of is het gewoon niet zo erg gebroken? In het ziekenhuis, toen ze foto's gingen maken van mijn voet deden ze best moeilijk erover of er nou wat aan de hand was, ik moest 2 uur wachten tot ze het wisten... Ze vertelden iets over dat ze niet wisten of de breuk bij de groeischijf zit en een lijn? Dus misschien waren ze er niet zeker over of het gebroken was en deden ze er maar een gips om voor de zekerheid? Het is wel zo dat mijn middelvoetsbeentje een beetje tegen de huid stak, niet erdoorheen maar tegen de huid, je zag een hobbeltje.

    Met vriendelijke groeten, Gianluca

    Reageer
    #2

    Een breuk is toch best mogelijk, ook al heb je er geen of niet veel last met het gips. Als het goed is wordt er nog een nieuwe foto gemaakt voordat je het loopgips krijgt.

    Reageer
Reageer op: Middelvoetsbeentje gebroken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief