Zwaar voorwerp op voet.

  • #1

    Beste lezers,

    een paar dagen geleden is er een best zwaar voorwerp op mijn voet gevallen. M'n voet was een beetje blauw en gezwollen, m'n tenen zijn niet zo beweegbaar meer als anders en ik kan duidelijk minder goed steunen op dat been. Alles wijst er dus op dat er iets geraakt is, maar het rare is: ik heb alleen maar een lichtjes zeurende, niet constante pijn. Toch heb ik echt het gevoel dat er iets niet goed zit. Is het mogelijk dat mijn voet toch geraakt kan zijn, maar dat ik het op een of andere manier niet al te veel pijn voel? Zou ik toch naar de dokter gaan om eventueel een röntgenfoto te laten nemen?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik zou zeker even naar de dokter gaan. Er kan best wel iets gebroken zijn.

    Reageer
    #3

    Hoe is dit afgelopen? Ik heb namelijk dezelfde klachten uit jouw omschrijving

    Reageer
    #4

    Als dezelfde klachten hebt en ze op dezelfde manier zijn ontstaan geldt ook voor jou:

    [i]Ik zou zeker even naar de dokter gaan. Er kan best wel iets gebroken zijn.[/i] Het heeft niet zoveel zin om te kijken wat er bij een ander is geweest. Dat zegt namelijk niets over datgene wat er bij jou aan de hand kan zijn.

    Reageer
Reageer op: Zwaar voorwerp op voet.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief