gezwollen voet/enkel na trap

  • #1

    afgelopen zondag (nu bijna 1 week geleden) heb ik tijdens met volleybalwedstrijd een harde trap tegen mijn rechterscheen gekregen, gelijk blauw natuurlijk en naar de ehbo post die aanwezig was. Ik heb die dag verder met een drukverbandje en coolpack lichtjes rondgelopen en een tijdje omhoog gezeten. 1,5 dag daarna begon echter mijn voet en enkel op te zwellen dus had ik de dokter maar gebeld, ze zei dat het vocht uit mij scheen naar beneden was gezakt door het lopen en moest hoog leggen. Wat ik wel raar vond want de zwelling in mij. Scheen was allang afgenomen door de coolpack. Nu bijna 4 dagen later loop ik nog steeds rond met een gezwollen voet en enkel en merk dat lopen steeds gevoeliger begint te worden. Ik probeer zo veel mogelijk hoog te leggen, maar ivm met stage en werk kan ik dat niet elke keer en zomaar doen, ook het hoogleggen heeft naar mijn zin niet echt effect tot nu toe. Weet iemand wat ik hieraan kan doen of wat de precieze oorzaak is? Naar mijn weten heb ik geen verzwikte enkel anders had ik niet meer kunnen lopen. Ook voel ik tintelingen als ik mijn been neerleg.

    Reageer
    #2

    Het zal inderdaad een bloeduitstorting zijn die zoals je huisarts is afgezakt naar je enkel. Ga ermee naar een fysiotherapeut.

    Reageer
Reageer op: gezwollen voet/enkel na trap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief