Opgezwollen voet

  • #1

    Sinds kort begon lopen pijn te doen, wanneer er gewicht kwam op mijn kleine teen en de ruimte eromheen. Inmiddels is het zo pijnlijk geworden dat ik er niet op kan lopen, want dat doet te zeer. Ik had een klein krasje onderaan m'n voet, die inmiddels weer dicht gegroeid is, maar ik ben bang dat er toch bacteriën bij zijn gekomen want elke dag zwelt het steeds meer op. Het jeukt, brandt en geeft een kloppend, stijf gevoel. Mijn kleine teen lijkt op dat van een kikker en eromheen begint ook te zwellen, rood te worden etc.

    Naar de dokter gaan wil ik voorkomen, want ik zit diep in de schulden en kan dat niet betalen (mijn verzekering vergoedt nooit wat i.v.m. hoogste eigen risico en dat heeft me de vorige keer naar de dokter gaan voor een hondenbeet ook financieel in de problemen gebracht).

    Is er een manier waarop ik dit zelf kan behandelen? Ik probeer het sinds vanochtend met soda, maar de wond is allang dicht gegroeid dus dat heeft niet veel zin denk ik.

    Reageer
    #2

    Ik vrees dat je toch even naar je huisarts zult moeten gaan. Zoals je het beschrijft zit er een fikse ontsteking. Die zal behandeld moeten worden voordat je bot wordt aangetast. Een huisarts bezoek en de behandeling door de huisarts valt overigens buiten het eigen risico.

    Reageer
Reageer op: Opgezwollen voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief