gezwollen ader in hand en pijn in de pols

  • #1

    Ik heb nu ongeveer 2weken een redelijk gezwollen ader in mijn hand, het doet niet echt pijn maar heeft soms een tintelend gevoel. Nu heb ik sinds vandaag ook pijn gekregen aan mijn pols, vooral als ik mijn hand in extensie zet. Ook als ik op de ader duw, voel ik pijn aan mijn pols.

    Hebben deze 2 dingen een verband met elkaar of is er niets aan de hand?

    Reageer
    #2

    Dat zou kunnen maar dat is moeilijk te zeggen zo. Ga even naar de huisarts die kan er even beter naar kjken

    Reageer
    #3

    Ik heb maandag 6 februari een infuus in mijn hand gekregen. De verplegers hadden hier wat moeite mee omdat mijn ader onmiddelijk begon op te zwellen dus hebben ze het infuus in mijn arm gestoken. Nu heb ik pijn aan mijn hand, pols en vingers en is er een verdikking zichtbaar. Is dit normaal of niet?

    Reageer
    #4

    Ga morgen even naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #5

    Het steeds doorverwijzen naar een huisarts door U is een basiselement die wel heel belerend klinkt,  maar daar zijn de vraagstellers niet mee geholpen zoals u zult begrijpen.

    Deze hebben graag antwoord op hun vragen door ervarings deskundigen. Een huisarts kan hier weinig mee. Na het nemen van foto's en na bloedonderzoek kun je 2 zaken bevestigen of uitsluiten resp.  slijtage of vervorming van bot en het vaststellen van een ontsteking. Lichte artrose is niet zichtbaar op een foto. Beide zijn meestal positief zodat u met uw verwijsbriefje naar een gespecialiseerde kliniek voor hand- en polsklachten kunt. Daar doen ze de hele dag niks anders en diagnosticeren uw klachten vrij nauwkeurig. Hoe weet inzenden dit: zelf de bezitter van een pijnlijke pols en hand inclusief opgezette aderen. Diagnose : vergroeiing weke delen in hals - pols gebied. Therapie : operatie.

    Reageer
Reageer op: gezwollen ader in hand en pijn in de pols


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief