Hevige steken in benen en voeten

  • #1

    Een paar maanden geleden had ik voor het eerst last van hevige steken aan de achterkant van mijn bovenbeen. De steken voelde ik onderin mijn bovenbeen, vlakbij mijn knie. Ik had toen ook nog last van andere willekeurige steken in mijn lichaam. Dit ging na een paar dagen weg. Een maand later voelde ik weer dezelfde pijnsteken in mijn bovenbeen, maar dan in lichtere vorm. Nu weer een maand later heb ik al 1 week last van mijn beide voeten. Ik voel pijnsteken op willekeurige plekken in mijn beide voeten. Zo heb ik last van pijn in mijn tenen, aan de zijkant, bij mijn duimteen, de bovenkant bij mijn enkels. De steken zijn heel kort en voelen heel pijnlijk aan. Niet scherp, maar meer dof. Het voelt als een pijnexplosie. Alsof iemand in je knijpt. Ik kan het niet echt goed uitleggen, maar misschien begrijpt iemand wat ik bedoel.
    Om de pijn visueel uit te leggen: het lijkt alsof mijn bloed die door mijn ader gaat een vernauwing tegenkomt en dan met moeite door mijn ader gaat en er dan zo als een explosie uitgaat. De pijn voelt ongeveer zo. Ook heb ik nog last van steken in mijn benen, maar de pijnsteken in mijn voet zijn nu erger. De steken in mijn voeten komen om de paar seconden of om de paar minuten. Het kan soms een halve dag duren met lagere frequenties, maar ook alleen 1 tot 2 uur met hogere frequenties. Ik heb laatst bloed geprikt en wacht de uitslag af, maar ik kan niet wachten en wil weten of iemand dit herkent.

    Reageer
    #2

    Ik herken dit. Heb het ook sinds een paar weken.
    Wat was de uitslag van je bloedonderzoek?

    Reageer
    #3

    Ik ben 17 en heb het ook sinds kort... wat is het?

    Reageer
Reageer op: Hevige steken in benen en voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief