Na 3 weken nog last van mijn verzwikte enkel

  • #1

    Ongeveer 3 weken geleden ben ik waarschijnlijk door mijn rechter enkel gegaan. Ik had ineens last met lopen, ik had vooral voor op mijn voet pijn. Door die pijn ben ik ook anders gaan lopen, 5 dagen daarna ben ik weer door mijn enkel gegaan. (ik moest uit de trein stappen en liep het trappetje af. net toen ik mijn pijnlijke voet op de traptrede wou zetten remde de trein waardoor ik door mijn enkel ging). Ik kon daarna met moeite lopen.
    Een paar dagen daarna kreeg ik pijn aan de rechterkant en een beetje bij mijn achillespees. Ik werd sochtends wakker en ik kon er niet meer op staan. Ik ben toen naar de dokter gegaan en die zei waarschijnlijk een klein scheurtje in je achillespees. Ibropufen nemen en misschien hieltjes in je schoenen.
    Dus ik hieltjes in me schoenen gedaan, afgelopen donderdag ging ik sporten (niet heel actief) en het ging wel. Gister moest ik werken en toen ik s'avonds thuis kwam verrekte ik van de pijn. Ik kon er helemaal niks mee. Het rare is het zit nu aan de linkerkant en een beetje bij mijn achillespees. Het is aan de linkerkant ook opgezet en blauw achtig. ik vraag me af wat dit kan zijn?
    Gekneusd of omdat ik anders loop dat ik bepaalde spieren overbelast heb?

    Kunnen jullie mij helpen??

    Reageer
    #2

    OOk als ik mijn grote teen omlaag doe krijg ik heel veel pijn waar het opgezwollen is..

    Reageer
    #3

    In ieder geval een bloeduitstorting.
    Ik denk dat je ook wat snel was met sporten. Je klachten waren nog niet over. Als je enkel verzwikt ontstaat er in de regel ook een bloeduitstorting. Die kan dus ook wat belemmeringen geven in de enkel.
    Ga naar je huisarts en laat je enkel tapen. En wacht nog even met sporten.

    Reageer
Reageer op: Na 3 weken nog last van mijn verzwikte enkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief