Last van mijn enkel banden (al 8j)

  • #1

    Hallo mensen,

    Ik heb dus al 8 jaar last van mijn enkel banden, laten we maar bij het begin beginnen.

    Toen mijn 40 jaar werd speelde ik met mijn neefjes en nichtjes tikkertje (ik was 9 jaar), alles ging goed tot dat mijn enkel 4 keer achter elkaar dubbel klapte in 1 val. Na die val kon ik niet meer lopen en staan op die enkel, volgens mijn ouders was mijn enkel toen echt erg blauw maar ze vonden het niet nodig om naar de dokter te gaan.

    In deze 8 jaar ben ik diverse malen naar mijn huis arts gegaan en die zijden ga maar naar een podoloog. Ik heb bij die podoloog steunzolen gekregen in het begin heeft het geholpen maar even later begon het weer zeer te doen. Toen dacht ik misschien zijn me enkels gewoon zwak toen was ik op fitniss gegaan en ben ik mijn benen gaan trainen en heb oefening gedaan met mijn enkels. Dit heeft ook niks geholen...

    Heefd iemand enige tips? ik zit te denken om mijn enkel banden operatief te laten inkorten omdat het bekent is dat ze uitgerekt zijn.

    Reageer
    #2

    Ps, ik voel een trekkend gevoel in mijn enkel en soms steekt het

    Reageer
    #3

    Uit je verhaal is mij niet helemaal duidelijk geworden hoe oud je nu bent.

    Ik denk dat het goed om naar de huisarts te gaan en een verwijzing te vragen voor de orthopeed.

    Reageer
    #4

    Volgens mij is Romano nu 17 jaar want hij was 9 toen het gebeurde en hij heeft er al 8 jaar last van. Kennelijk gebeurde het op een verjaardag van iemand die 40 destijds is geworden, maar dat is geen relevante informatie.

    Reageer
Reageer op: Last van mijn enkel banden (al 8j)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief