bultjes met vocht op vingers

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb al een aantal jaar (met tussenpauzes) last van kleine, ietwat doorzichtige bultjes op mijn vingers, voornamelijk aan de zijkanten. Als ik deze zelf met veel moeite uit zou knijpen, komt er een beetje vocht uit. Echter doe ik dit uitknijpen nooit, zij knappen vanzelf. vervolgens gaat mijn huid schilveren als het ware en wordt de huid soms zo dun, dat het heel erg pijn doet. Het rare is dat de bultjes verder geen last veroorzaken, dus geen jeuk e.d. tevens heb ik ook geen last van wanneer zij uit zichzelf knappen. Ik ben al een tijd geleden bij de dermatoloog geweest, na verwijzing van de huisarts, maar die kwam met een aantal vettige zalfjes die niet hielpen..
    Heeft iemand hier ook last van en/of heeft iemand raad?

    Reageer
    #2

    Bedoel je Hand-, voet- en mondziekte?
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Hand-,_voet-_en_mondziekte

    Reageer
    #3

    Ja ik heb dat ook al jaren meestal met het voorjaar of de zomer, ze gaan vanzelf weer weg, drogen uit of ik heb dan wat schilfertjes, het lijkt op een allergie,ik heb er niet veel last van, dan alleen dat het weleens een omaagenaam gezicht is, het zijn eigenlijk bijna transparante bobbeltje´s.

    Reageer
Reageer op: bultjes met vocht op vingers


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief