ulnar beschadiging?

  • #1

    beste lezers, ik heb 2 maanden geleden een klap op het oppervlakte van mijn linker hand gekregen waarbij het ulnar zenuw was geraakt en was beschadigt , mijn hele ulnar zenuw (dus van mijn elleboog af aan) heb ik tot mijn ringvinger en pink al weken gevoelloosheid en dus een doof gevoel,soms heb ik het gevoel dat het beter wordt maar het doof gevoel blijft er wel ,waar het klap zelf gebeurt is voel ik geen raar gevoel meer ,het voelt alsof het bijna volledig herstelt is en kan mijn hand weer 95% normaal bewegen , kan dit een carpal tunnel syndrom zijn of zal het van zelf goed komen in de komende weken?,op welke positie zal ik mijn arm houden , ik drukte op mijn dikste spier van mijn mijn onderarm en ik voelde pijn voor een 12 uur , het voelt alsof mijn heel onderarm onder druk staat van te veel bloed.... beste lezer(s) alvast erg bedankt.

    Reageer
    #2

    Hoi Peter,
    Je zou hiervoor beter een afspraak kunnen maken bij de een of andere arts lijkt me! Ik heb mijn nervus ulnaris door midden gehad naar een ongelukje en deze is na 1,5jaar nog niet volledig hersteld. Ik ben bij een neuroloog geweest en deze heeft een EMG onderzoek gedaan. Hiermee is hij erachter gekomen waar de zenuw geknelt (in mijn geval vast gekleefd) zit. Toen we wisten waar dit zat kon er snel actie ondernomen worden en gaat t steeds beter!

    Reageer
    #3

    ik zal morgen contact opnemen met mijn docter maar ik heb een enorme pijn aan me arm en hand waar kan dit naar wijzen en is het normaal dat ik zo veel pijn heb aan al mijn spieren (inclusief vinger spieren pijn doen wat aan me ulnar zenuw zit verbonden ? kan dit herstellen?

    Reageer
    #4

    het hele rode en blouwe spier gebied doet enorm pijn en brandt al dagen lang en ik heb geen gevoel eraan alleen mijn huid heeft het gevoel voor pijn en een beetje heb ik het gevoel voor warm koud maar een 20% ong [img size=287]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/Ulnar_Nerve.jpg[/img]

    Reageer
    #5

    Ben je twee maanden geleden na de klap niet naar een dokter geweest?

    Reageer
Reageer op: ulnar beschadiging?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief