mijn teen open gesneden op vakantie

  • #1

    Hallo,
    Vandaag naar een riviertje in de drome geweest, daar door mijn enkel gegaan en met andere voetbvan een steen gegleden. Daardoor is het vel van mijn grote teen afgesneden.

    Het stuk vel lag er helemaal af, bij de auto gelijk flink schoonwater er over gegoten, en met een verbandje het vel terug op zijn plek gedaan, eigenlijk zeer weinig bloed, de snee is dan ook niet die maar wel behoorlijk groot en oppervlakkig ws tot op de huid zoals bij een schaafwond.

    Onze franse buren hebben een arts gebeld, 2 uur later waren we welkom bij de slager, na vier keer hard in de teen geknepen te hebben mijn verbandje er aan het uiteinde afgetrokken te hebben (waardoor het eerst lekker elastisch mee veert), constateerde hij een verbandje.. dat had ik ook wel verwacht, na lekker hard handig met de alcohol in de weer te zijn geweest stonden we buiten met het advies ca 3x maal daags ander gaasje erop, en ca 10 dagen zwemmen met een zak om de voet.

    Nu wordt ik alleen helemaal gek van de pijn zodra ik stil zit, en helemaal als ik lig, een brufen helpt niet, de teen klopt als een gek. Wat kan ik hier aan doen.

    Ik ben bang dat er onder het velletje nog wat zand etc zit, heeft een biotex voetenbad zin? Of is dat een onnodige kwelling..

    En weet er iemand een waterdichte zwemmethode? In het verleden wel gedoucht met een afgenipte vinger van een handschoen, maar kan mij jiet voorstellen dat dit droog blijkt bij zwemmen?

    Iets anders ik legde uit allergisch te zijn voor jodium waarop hij vroeg of dat ook voor peniciline geldt, en idd.. hebben die 2 een verband?

    Reageer
    #2

    Stond dat het hele vel er af was, dat klopt niet, zit aan 1 kant nog vast

    Reageer
Reageer op: mijn teen open gesneden op vakantie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief