mijn moeder kon binnen een halfjaar niet meer lopen

  • #1

    hallo allemaal,

    ik heb een vraag en hoop hier wat advies te kunnen krijgen.
    mijn moeder begon een half jaar geleden met prikkel achtige pijn onder in haar voeten, snachts werd ze wakker van branderig gevoel in haar benen en moest dan haar bed uit om dit met koud water te spoelen zodat de branderigheid weg ging en ze weer verder kon slapen.
    dit heeft een aantal weken geduurt.
    namate de pijn steeds meer in haar benen begon te trekken kon ze nog redelijk lopen. dit was ongeveer in de 3e maand.
    toen we een afspraak hadden gemaakt bij de huisarts wat dit kon wezen dacht hij eerst aan botontkalking.
    binnen een week werd de pijn zo erg en zij ze tegen mij het zit echt diep in mijn benen.
    als ze ging lopen kreeg ze pijn en als ze door de pijngrens heen liep dan begonnen haar benen van binnen erg te trillen.
    en moest ze direkt naar huis.
    geen enkel medicijn helpte haar de pijn te stoppen.
    uiteindelijk weer de HA en die zij ik denk dat je atrose hebt.
    en hier kan ik niks aan doen.
    de pijn werd erger en ze kon alleen nog maar in huis lopen, buiten kwam ze niet meer.
    tot op 1 maand geleden liep ze met een rollator maar heeft ze er evenwichtsstoornissen bij de HA heeft haar LYRICA 450 voor geschreven . de pijn is weg maar lopen kan zen iet meer waardoor ze nu in een rolstoel zit.
    ze is al 2x gevallen dat ze door dr benen heen zakt.
    wij weten hier geen raad meer mee.
    heeft iemand een idee wat we verder nog kunnen doen ?

    groeten Aslihan beulakker

    Reageer
    #2

    Is je moeder nooit doorverwezen naar een specialist?

    Reageer
    #3

    hallo Aslihan,ik herken dat van jou moeder.bij mij zit zenuw in de rug klem kunnen mij niet helpen,ben nu zover dat ik weer iets kan,ik heb een goede specialist voor jullie,het is een belgiese arts met zijn praktijk in heinsberg(duisland)spreek .nl.hij doet meteen onderzoeken en als het zijn moet m.i.r.dat doen ze een straat verder en meteen uitslag daar wachten ze niet zolang dan in nl,word door ziekenverzekering vergoed neem,ziekenkaart mee wat je hier ook gebruik,zijn naam is dr,Amery tel.nummer 004924523848,kan dat je de 2 nullen of 1 nul moet weg laten,laat je moeder hier heen gaan het is een top specialist,ik kan weer langzaam lopen zonder hulp.veel succes

    Reageer
    #4

    Ja gisteren zijn we bij een neurolog geweest nadat de HA dacht aan polyneuropathie. De neuroloog zei meteen dat dat het niet was en even later weer van wel . Toch trok ze die conclusie weer in en wil ze nu een rimpel onderzoek. Houd in dat mijn moeder met haar handen in een bak warm water moet totdat ze helemaal rimpelig zijn en dan wordt er een foto van gemaakt. De 26ste moet ze dan terug komen wat de uitslag is. Wij hebben hier geen vertrouwen in en zijn gewoon echt radeloos.

    Reageer
    #5

    Hallo Kristel, dank je wel voor je info. Ik heb die arts gebeld en hem alles uitgelegd. Hij kwam ook meteen met poly neuropathie maar ik kan gelukkig de 26 ste bij hem terecht. Dat ga ik ook zeker doen!!!! Dank je wel meis!!

    Reageer
    #6

    het zou fijn zijn als laat weten wat hij heeft gezegt,of hij jou kan helpen

    Reageer
    #7

    hoi aslihan ben iets vergeten,ik had een boek bij bol.com van dr,gabor lenkei heet cesuur (wat je niet mag weten over uw gezondheid)het is de moeite waard,er staat ook een dr rath kijk http://www.phytobiologicals.com en gewoon www,dr rath.

    Reageer
    #8

    hoi aslihan,een tijd geleden heb ik jou het aders van specialist amary gegeven je had 26 6 2013 afspraak met hem,heeft hij jou kunnen helpen,laat mij dat even weten groetjes kristel

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: mijn moeder kon binnen een halfjaar niet meer lopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief