ongelukje met bank en voet

  • #1

    Hallo,

    Gister heeft mijn moeder een nieuwe bank gekregen en met het versjouwen van de andere bank is deze tegen mijn voet aangekomen bij de middenvoetsbeentjes aan de kant van mijn grote teen. Al vrij snel is dit gaan opzwellen heb dus plusminus een half uur met ijs erop gezeten. Vandaag is de plek waar de bank mijn voet heeft geraakt nog wel wat opgezet maar wel al minder dan gister. Ook heb ik pijn in mijn voet en begint het een klein beetje blauw te worden. Ik kan er opzich nog wel op lopen maar loop wel wat meer mank en het doet ook best zeer en nou ben ik niet heel erg kleinzerig.

    Zou ik mijn middenvoetsbeentje gebroken kunnen hebben of duiden mijn klachten eerder op een kneuzing?

    Ik ga soiso maandag naar de huisarts om het zeker te weten maar hoop op deze manier dat iemand mij kan vertellen waar het meer op lijkt.

    Groetjes Tara

    Reageer
    #2

    Bij deze een foto [img]http://img401.imageshack.us/img401/2316/20130209190109.jpg[/img]

    Reageer
    #3

    Iemand?

    Reageer
    #4

    Alleen een foto kan uitwijzen of je iets gebroken hebt. Dat het blauw is en gezwollen zegt niets. Lijkt me normaal als je een bank op je voet hebt gekregen.

    Kimmie

    Reageer
    #6

    Naar de dokter geweest, ziekenhuis fotos maken niks gebroken gelukkig!

    Deze topic kan dus verwijderd worden ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: ongelukje met bank en voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief