Gebroken middenvoetsbeentje na 11 gips geen verbetering

  • #1

    Op 30 november 2012 heb ik door een val mijn middenvoetsbeentje gebroken. Nu na bijna 11 weken gips is het er nog steeds geen verbetering te zien. Wat is jullie ervaring hiermee?

    Reageer
    #2

    Lees meer vragen en antwoorden over een gebroken middenvoetsbeentje:
    http://www.dokter.nl/forum/Handen-voeten/65272-gebroken-middenvoetsbeentje.html

    Reageer
    #3

    Hoi,
    Ik had deze berichten al gelezen maar meestal na een aantal weken is iedereen uit het gips. Ik zit nu 11 weken in het gips...
    Dus mijn vraag is of iemand hier ervaring mee heeft?

    Reageer
    #4

    Ik heb na 14 weken gips en nu een maand zonder nog steeds geen 'poot om op te staan'. Ik wordt er soms moedeloos van, probeer allerlei soorten schoenen, heb nu weer steunverband maar loop nog steeds als Donald Duck.

    Er zitten plaatjes en schroefjes in mijn voet en in het begin na het verwijderen van het gips was ik nog behoorlijk optimistisch maar dat word elke dag een stukje minder.
    Omdat de breuk gecompliceerd was en een deel verbrijzeld heeft m'n chirurch ook gelijk eerlij gezegd dat het misschien nooit meer helemaal zou herstellen.

    Oké, ik was er op voorbereid maar nu zakt de moed me afentoe wel in de schoenen.

    Maar elke breuk is anders, ik wens je sterkte!

    Reageer
    #5

    hallo ik loop bijna een jaar met een zere voet eerst naar de podoloog dure schoenen moeten kopen andere zooltjes niets helpt weer terug ik moest naar de huisarts ik moest een foto maken daar zagen ze wat op toen naar het ziekenhuis arts wilde een mri daar zagen ze een breuk van mijn midden voet beentje toen in het gips voor 6 weken eerst twee weken niet belasten daarna vier weken loop gips ik vroeg aan arts of ik het hier mee ging redden hij zij dit gaat lang duren wie heeft dit ook zo er varen

    Reageer
    #6

    Als je onderstaande reacties leest, kun je zien dat het bij de meesten langer dan 11 weken duurt. Je moet toch echt rekening houden met enkele maanden. In ieder geval langer dan 3.

    Reageer
    #7

    Ook ik had na een valpartij op station mijn 5de middenvoetsbeentje gebroken op de gevarenzone.
    Ik dacht eerst dat het verstikt was, dus pas na een week een foto moeten laten maken.
    Ik heb 4 weken een kunstgips erom gehad en een gipsschoen (gipsvoetje) toen deze eraf werd geknipt na 4 weken (5weken na het letsel opgelopen te hebben) moest ik maar een stevige schoen aantrekken en zou er nog zeker 8 maanden mee moeten leven, voor ik weer als vanouds kan lopen.
    Frustrerend. Als ik in huis de schoen even zat ben en uitgooi en iets willen pakken zonder schoen, voel ik het gewoon knakken. Ik sta op en ga letterlijk met mijn schoen naar bed. Pfff, als ik na 8 maanden nog last heb, moet ik me maar weer melden bij traumatologie. Wat een gedoe... Succes allemaal en sterkte. Ik weet wat jullie doormaken.

    Reageer
Reageer op: Gebroken middenvoetsbeentje na 11 gips geen verbetering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief