Tintelende handen, pols en pijn aan onderarmen.

  • #1

    Beste Dokters,

    Sinds ik bij de botsauto's ben geweest heb ik rare tintelingen in mijn pols hand en arm, ook heb ik pijn in mijn onderarm, het begon allemaal met mijn linker arm. Daarna gebeurde het ook bij mijn rechter arm. Ik heb soms boven mijn oor 10 cm ongeveer bij een ader of zenuw denk ik een steek, niet heel erg( alleen als ik slaperig word, oogpijn etc ) Denk niet dat dit er mee te maken heeft

    Ik was dus naar de huisarts gegaan en ze dacht dat ik suikerziekte of vitamine D,b12( en nog 2 ) tekort had. Ben even gaan bloedprikken, Resultaat: Geen suikerziekte en geen vitamine tekort.

    Kan het zijn dat er een verknelde zenuw is of iets bij mijn nek? Ik heb geen nekpijn alleen als ik bepaalde bewegingen maak, lijkt het net alsof mij nek slijt( krakende geluid )

    Ik vond op internet dit : Cervicale hernia , maar ik heb alleen geen nekpijn.

    Ik zit veel achter de computer, ik game graag. Ik ben een jongen van 14. Weet niet echt of deze informatie nuttig voor jullie is. Ohja ik heb ook een gekneusde rib op dit moment door de botsauto's:( het is nu wel wat voorbij.

    Als jullie meer informatie willen, kunnen jullie dat even melden bij de reacties.

    , MVG Alparslan

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je wellicht last hebt van spierkrampen, dit kan ook last op zenuwen geven. Je zegt veel te gamen: je zit dan erg lang in dezelfde (gespannen) houding en maakt veel eenzijdige bewegingen met je handen/armen, wat niet goed is natuurlijk. Probeer de tijd achter elkaar gamen dus te beperken en doe tussendoor iets anders dan zitten om de doorbloeding weer te stimuleren.
    Hopelijk heb je hier iets aan!

    Reageer
    #3

    Minder computeren, meer bewegen en eventueel een chiropractor bezoeken.

    Reageer
Reageer op: Tintelende handen, pols en pijn aan onderarmen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief