Soms pijn onderbenen en tintelingen

  • #1

    Ik heb altijd al last gehad van koude voeten. Een jaar of vier geleden ben ik aangereden door een auto. Vanaf dat moment heb ik met regelmaat last van mijn onderbenen, meestal de rechterkant waar hij mij heeft geraakt. Ook voel ik mijn onderbenen soms vreemd tintelen. Ik weet dat je een hartslag ook kan voelen bij je voeten, maar die van mij is haast niet waarneembaar. Daarboven heb ik volgens mijn kapster meer haarverlies dan wat normaal is. Het begint voor mij op een doorbloedingprobleem te lijken. Nu heb ik de afgelopen paar maanden al twee keer een heel vreemd gevoel gehad over mijn gehele lichaam. Ik lag gewoon in de bank en krijg ineens het gevoel dat iemand mij van binnenuit naar beneden trekt. Ik vind het gevoel behoorlijk eng. Maar als het niet steeds terugkerend is heb ik het idee dat ik voor niets naar mijn huisarts toe ren. Vorige keer werd ik met pijn in mijn onderbenen ook al naar een therapeut gestuurd. Ik wil gewoon weten of het kwaad kan.

    Reageer
    #2

    Welke therapeut ben je geweest? Wat heeft hij gedaan?
    Groetjes

    Reageer
    #3

    Ik heb er ook last van, maar ik ben niet aangereden of iets dergelijks.
    Vooral met "in de houding" staan (stijf rechtop met je hakken tegen elkaar) krijg ik na bijna vijf seconden last vab hevige tintelingen en jeuk, zo erg dat ik bijna niet kan staan. Ik val dan echt gewoon bijna om. Maar misschien heeft dit meer met evenwicht te maken?

    Groet,
    Jelle, 13 jaar.

    Reageer
Reageer op: Soms pijn onderbenen en tintelingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief