wrat help alsjeblieft!

  • #1

    Hallo daar,

    ik zit met een probleem hopelijk kan een van jullie mij helpen ik zal even het even duidelijk uitleggen,
    toen ik ongeveer 10 jaar oud was kreeg ik precies onder mijn voet (bij mijn borstkas van mijn voet zeg maar)
    een soort bultje ik en mijn ouders wisten niet wat het was dus we gingen langs de huisarts (het was er maar een toen een wrat maar) de dokter zij dat het een wrat was en dat ik het misschien tijdens het zwemmen heb gekregen omdat er daar veel virusen zijn..
    ik moest 1 per week een behandeling ondergaan met stikstof bevriezing (cryotherapie) in totaal moest ik dit 3 keer doen en daarna verdween het helemaal je zag er helemaal niks meer van.
    Maar over een jaar kwam het terug op dezelfde plek!
    en alsof dat niet genoeg is kwam er nog eentje er precies naast (wel een hele kleine) dus toen had ik er 2 onder mijn voet het lijkt 1 grote maar het zijn er 2 omdat ze zo dichtbij elkaar zitten lijkt het 1 hele grote..

    Ik ben nu 16 jaar oud toen ik 10 was kwam mijn eerste en toen ik 11 was kwamen ze terug bij mijn laatste behandeling kreeg ik heel veel pijn de arts hield hem er heel lang op dus ik maar huilen en huilen was ook kleiner toen. Toen ze terug kwamen had ik geen zin meer om terug te gaan ik was ook een beetje bang maar nu begin ik er echt moe van te worden ik wil ze weg hebben maar wat nou als ze weer terug komen ?
    toen ze terug kwamen zij ik zo van agh joh dat gaat echt wel van zelf weg maar het zit nou al 5 jaar onder me voet op precies het zelfde plek ook niet groter of kleiner geworden en wat ik ook heel raar vindt is dat ik er best wel vaak aan zat met mijn handen maar ze zijn ehct niet besmettelijk meer heb ik het gevoel
    wat moet ik doen toch gewoon weer bevriezen bij de huisarts?

    Reageer
Reageer op: wrat help alsjeblieft!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief