Al anderhalf jaar een dikke teen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb 1,5 jaar geleden mijn teen gestoten tijdens voetbal. Het begon toen heel erg te steken, maar ik heb de wedstrijd wel voortgezet. Na de wedstrijd was mijn teen nog steeds dik en tot op heden is mijn rechter grote teen nog steeds dikker dan mijn andere. Ook het gevoel is er niet meer, geen enkele schoen zit me nog lekker en tegen een bal aantrappen voelt ook niet meer als "vroeger".
    Een jaar na dato ben ik hiermee naar de dokter geweest omdat de dikheid nog steeds niet weg was en ik er toch zat van begon te worden. Hij adviseerde mij om rust te nemen en dat het vanzelf weer weg moest trekken. Nu een anderhalf jaar na het incident is het gevoel nog steeds niet terug en lijkt het alsof er een bot in mijn teen verkeerd zit. Weet iemand wat ik er aan kan doen? Want het is gewoon erg vervelend om telkens met een dikke teen in een schoen te lopen.
    Kan het zijn dat mijn teen gebroken is geweest en niet goed weer is aangehecht? En zou er dan dmv opnieuw breken wat aan gedaan kunnen worden?

    Alvast bedankt,

    Reageer
Reageer op: Al anderhalf jaar een dikke teen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief