Verkrampte handen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds enige tijd last van verkamping van mijn handen wanneer ik ze tot een vuist bal of op de computer aan het tikken ben.
    Ik heb het hypermobiliteitssyndroom en reuma en ben bekend met kramp maar dit is nieuw voor mij. Tijdens computerwerk draag ik reuma-ringen om mijn vingertoppen om doorslaan en kramp te voorkomen, en dat geeft eigenlijk nooit problemen en voorkomt juist (meer) pijn ed. . De kramp di eik nu heb is zichtbaar aan de zijkant van mijn han (aan de kant van de pink) en de vingers moet ik in de juiste stand "dwingen" om het eruit te krijgen.
    Heeft iemand hier ervaring mee?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ja, en als je tijdig pauzeert en oefeninetjes doet met de handen, treden de klachten dan net zo snel op?

    Reageer
    #3

    Nee, het schiet er plotseling in.

    Reageer
    #4

    Dit zou progressie van de symptomen kunnen zijn. Wanneer ben je het laatst voor controle geweest? Houd je je aan de adviezen van de reumatoloog? Heb je verder nog last van afwijkingen die de laatste tijd toegenomen of veranderd zijn?

    Reageer
Reageer op: Verkrampte handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief