Pijn binnenkant bij strekken voet

  • #1

    Na een avondje squashen kreeg ik pijn aan de binnenkant van mijn voet (rechts van die knobbel). Verder was dat toen een beetje dik, maar de dag erna was het al bijna weg, wel deed het toen pijn met lopen. Echter nu 4 weken verder heb ik geen pijn met lopen, maar enkel als ik mijn voet strek (bv als ik me 's morgens in bed uitrek). Ik krijg dan een branderig gevoel op diezelfde plek. Verder nergens last van. Ook ben ik nog wel 2 wkn terug voorzichtig begonnen met squashen, maar heb me rustig gehouden. Ik loop niet zo snel naar de dokter en zou graag weten wat het zou kunnen zijn, mss een klein scheurtje in een band ?

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat je een kleine beschadiging hebt opgelopen die langzaam aan het herstellen is. Dat lijkt dus de goede kant op te gaan gezien de pijn steeds minder wordt.

    Toch is moeilijk op basis van je beschrijving een zinvolle opmerking te maken zonder lichamelijk onderzoek.

    Het beste kun je dus even naar de huisarts gaan als je het nog steeds nodig vindt, of als de klachten niet verder afnemen. De huisarts kan je voet zien, testjes doen en verder onderzoeken op bijzonderheden of afwijkingen.

    het lijkt erop dat wat er gebeurd is langzaam overgaat, maar de keuze om naar de huisarts te gaan is aan jou.

    Als je naar de huisarts gaat, zou je dan willen laten weten welke diagnose en behandeling de huisarts met je besproken heeft?

    Beterschap gewenst.

    Reageer
    #3

    Ik heb gisteren ook gesquashd en heb precies hetzelfde! Alleen had ik gisteren na het squashen nog nergens last van, en werd vanochtend wakker van de pijn indd zeker bij het uitrekken! heb zelf ook geen idee wat het is, denk ook aan een scheurtje, maar dat had ik denk ik gisteren al wel gevoeld dan denk ik?!?!

    Reageer
    #4

    Als de spieren warm zijn dan wordt een klein scheurtje minder goed waargenomen omdat de spieren dan beter doorbloed en langer en soepeler zijn. Bij afkoelen krimpen de spieren weer en dan kunnen de klachten toenemen.

    Reageer
Reageer op: Pijn binnenkant bij strekken voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief