licht opgezwollen voeten met tintelingen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb een vraag c.q. probleem. Aangezien ik mijn huisarts niet te pakken krijg probeer ik dit eens.

    Ik heb begin mei last gehad van accuut opgezwollen voeten. Mijn slippers kon ik niet meer aan. Hierop heb ik toen water met azijn gedaan om het vocht eruit te halen. Zo heeft dit 4 dagen geduurd. Ik dacht niet dat ik gestoken was door een beest.

    Nu ben ik waarschijnlijk maandagavond gestoken door een beest in mijn linker kuit (mug/horzel iets dat bij een paardenstal in de buurt is) tijdens mijn training van ballroomdansen.
    Dinsdag eind van de dag viel het mij op dat mijn rechtervoet weer iets opgezwollen was. De knobbel aan de binnenzijde bij de enkel was niet meer te zien. Ook aan de buitenzijde was het al iets dikker. Zodoende heel de avond met de voeten omhoog.

    Nu na een nacht slapen is het weer redelijk geslonken. Echter nu zit ik achter mijn bureau en zijn allebei mijn voeten aan het tintelen. Net alsof je voelt dat al het vocht daar naar toe loopt. Natuurlijk zit ik met mijn voeten omlaag en kan ik ze niet omhoog leggen.

    Ook de bult van de steek is hard, rood en opgezwollen.

    Heeft het verband met elkaar? Wat raden jullie me aan om op dit moment te doen? Wat zou het kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Oh ja de tinteling is nu ook bij mijn linkervoet bezig. Ik weet alleen niet of deze nu ook opgezwollen is.

    Reageer
    #3

    ik zou op deze verschijnselen willen reageren. Ik heb dezelfde "klachten" tintelingen in voeten die blauwdooraderd zijn en sinds gisteren een bijkomede klacht, een enigszins gezwollen voet, ook nu nog na nachtrust. Duidt dit op Lyme?
    Frans

    Reageer
Reageer op: licht opgezwollen voeten met tintelingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief