Mijn knokkels vebrand (Extreem jeuk)

  • #1

    Hallo,

    Ik had even een vraaggje, ik heb me handen (Knokkels) vebrand 5 dagen geleden toen ik een pan wou optillen maar me bijde handen (Knokkels) kwamen tegen een hete thee pot aan, dit ging extreem snel en had me handen ook onder de lauw water gelijk gegdaan. nu zag ik dat me knokkels heel erg rood waren en wat brande maar veders niks.
    Maar sinds 3 dagen na de vebranding heb ik echter extreem erg jeuk aan me knokkels normaal zou je denken dat is aan het genezen maar het raare is dat me vel een beetje een dof kleur heb en wat schilletjes los komen (wit) daarnaast is de jeuk echter zo erg dat ik niet eens een spelletje kan volhouden op de pc om te spelen..
    Is dit normaal? en hoelangg kan dit blijven? heb dit nu sinds 3 dagen

    Hoop snel antwoord te krijgen.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Het jeuken ontstaat door het genezingsproces. Omdat jet je knokkels zijn en de huid daar toch wat dunner is, zal het iets langer duren dan bijvoorbeeld op je hand of arm. Ook het buigen van je vingers zal dan wat klachten veroorzaken. Het kan nog wel een paar dagen duren, maar de jeuk zal ook weer afnemen.

    Reageer
Reageer op: Mijn knokkels vebrand (Extreem jeuk)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief