caffeine vrije koffie

  • #1

    Hallo.

    Ik ben verzorgende in verpleeghuis wij willen overgaan op cafeïnevrije koffie i.p.v gewone koffie

    Wij denken dat dit beter zou zijn voor rust en prikkeling voor onze PG clienten in combinatie met rustgevende tabletten maar is dit wel zo?

    Reageer
    #2

    Dat hangt er maar vanaf hoeveel koffie de cliënten op welk tijdstip drinken. Plotseling stoppen met caffeine kan bij mensen die al lang en regelmatig koffie drinken, ontwenningsverschijnselen veroorzaken. In neem aan dat thee dan ook van het " menu" verdwijnt? die kan namelijk dezelfde eigenschappen hebben als koffie.

    Ik vraag me af wie zoiets bedenkt...en wat de werkelijke reden is. "laten we ze vooral zo rustig mogelijk houden, dan is er minder last en werk?"

    Ik zie er het nut in ieder geval niet van in. Tenzij er meer dan 10 koppen koffie per dag worden gedronken.

    Reageer
    #3

    Hoi Hoi,

    Nee het is echt bedoelt voor rust van de cliënt om te proberen omdat ze zeggen dat cafeïne slecht is voor het slapen gaan en voor bepaalde medicatie maar het is ook allemaal nog geen bewijs van bij alles wat ik lees dus misschien toch niet zo.n goed idee Bedankt voor reactie.

    Reageer
Reageer op: caffeine vrije koffie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief