Een goede manier om af te vallen?

  • #1

    Hallo iedereen!

    Ik wilde vragen wat goede manieren zijn om af te vallen.
    Ik heb zwaar overgewicht, dit voornamelijk door verkeerde medicatie en een lange knieblesure waardoor ik niet kon bewegen.

    Ik ben een 18 jarige vrouw en heb ongeveer een gewicht van ±95 kilo. Ik ben ongeveer 1.70m lang. Niet echt een gezond gewicht.

    Ik zie vele middeltjes op TV, zoals XL>S Medical en vraag mij af of deze überhaupt werken.

    Ik ben mijn beweging al aan het opbouwen en mijn voeding aan het omwisselen naar gezondere snacks.
    Een dieetiste werkt niet goed bij mij, dit heb ik al eens geprobeerd namelijk!

    Reageer
    #2

    Waarom werkt een diëtiste niet bij jou? Heb je problemen om je strak aan een dieet te houden?

    Het is wel de enige manier om verantwoord af te vallen. Een dieet en sporten.....

    Reageer
    #3

    Er is vaak geen klik tussen mij en de diëtiste. Ook al verander ik dingen, ik val niet af. Ik snap dat ik meer moet bewegen, daar ben ik ook al mee bezig.

    Reageer
    #4

    [quote]Er is vaak geen klik tussen mij en de diëtiste.[/quote] dat is een ruim begrip. Kun je je wel aan een dieet houden of is dat lastig en houd je dat niet vol?

    Reageer
    #5

    Ik heb nooit echt een goed dieet gekregen. Ik moest dingen vervangen qua eten (van chips naar crackers/iets anders zouts en hartigs wanneer ik hier trek in heb/dat nodig heb) en heb dit ook gedaan, alleen verder kon zij mij niet helpen.

    Het is moeilijk je ergens aan te houden als je niet echt specifieks hebt gekregen om je aan te houden, haha

    Reageer
    #6

    Daar ben ik het mee eens!

    Gebruik eens de [url=https://mijn.voedingscentrum.nl/nl/eetmeter/]eetmeter[/url] van het voedingscentrum. Dat is een heel handig hulpmiddel om je voeding en eetgewoontes aan te passen om daarmee af te vallen.
    Ga dan op inname van Kcal zitten die 400 lager is dan je dagelijkse behoefte. De dagelijkse behoefte wordt voor je berekend

    Reageer
    #7

    Ik zal daar binnenkort op mijn laptop eens goed naar kijken! Dank je voor de link!

    Reageer
    #8

    Hello!

    Ben Thomas, 19 en doe aan top tennis. Ik was eeeerg dol op snacks chips een biertje etc etc. Nou vertelde mn trainer dat ik, net als 90% van de wereld verslaafd ben aan suiker (staat net zo hoog als cocaïne!) En dat ging voor mij ten koste van mn energie en prestatievermogen. Wat hij me adviseerde, begin de dag met 2 grote glazen water als je op staat, daarna pas je ontbijt! Je zal merken dat je lichaam minder eten nodigt heeft dan je denkt en eigenlijk gewoon water wil! Voor de rest van de dag een anderhalve literfles met 3 theelepels suiker en 1 theelepel zout. Als je dat doorgaande de dag op drinkt onderdruk je het "verslavingsgevoel" en krijg je voldoende vocht binnen (wat ontzettend belangerijk is als je af wil vallen). Heeft voor mij wonderen gedaan en ik dacht dat ik me al goed voelde! voor de rest is het even op je tanden bijten en de snacks laten staan. Ik denk maar altijd, ik heb er langer spijt van dan dat ik er van geniet! Je zal merker dat je steeds minder verlangt naar suiker. Ook kan je er voor jezelf een spelletje van maken om niet meer dan ongeveer 1800 calorieën te eten. Ga alleen niet onder de 1500 zitten, daar zal je op langer termijn niet meer af van vallen... en als laatste! Hongergevoel is hetzelfde als dorstgevoel! Je lichaam geeft het aan als het iets wil, er zijn geen speciale signalen. Probeer dus veel water te drinken, ook meer proteïne kan goed zijn (whey)

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    HALLO!! ik ben Ricka en wij maken eigenlijk veganistische menus voor mensen die veganist willen worden maar heel veel mensen verliezen hier gewicht door dus dit is een menu om eens uit te proberen moest je willen natuurlijk dit is geen verplichting.

    ontbijd.

    Amandelmelk stevia(andere zoetstof)banaan milkshake
    1 appel 1 appelsien.

    middagmaal
    corn tortillas

    maiswrap ajuin mais tempeh(gegrild)zoete aardappel(aardappel naar keus).

    snack

    2 appel of andere vruchtsoorten
    met een eetlepel speculoospasta of ander zoet beleg zoals confituur maar wel zonder melk producten of eieren (alle dierlijk producten).

    pasta a la veggie

    volkorenpasta gegrilde kerstomaten broccoli knoflook ajuin
    paprika en een sausa zonder ei melk dierlijke producten.

    snack
    4 rijstwafel zonder dierlijke producten
    met hummus of confituur of speculoos (etc).

    Reageer
    #10

    Als je veganist wilt worden, wat ik niemand aanraad, kijk dan even naar je B12 vitamine, dat wordt je grootste probleem. De rest gaat wel goed.

    Reageer
Reageer op: Een goede manier om af te vallen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief