Te weinig gewicht

  • #1

    Hallo iedereen ik zit hier met een probleem. Ben 17 jaar, 169 cm lang en weeg maar 46 kilo en heb echt een dunne lichaam. Ik eet serieus veel, maar kan niet bijkomen en moet vaak naar toilet. Per dag ga ik 3-4 keer en heb vaak diarree. Ik heb hier enorm last van, ik ben naar een dokter geweest ma hij zei dat hij er niet veel aan kon doen..

    Help mij 🙁

    Reageer
    #2

    Nog even wat vragen:
    Hoe vaak eet je op een dag?
    Gebruik je alcohol of drugs?
    Gebruik je regelmatig energie drinks?
    Gebruik je ook ontbijt?
    Rook je?

    Reageer
    #3

    Ik rook of drink niet, wel regelmatig energy dranken. Ik eet 3x per dag, 's morgens ontbijtgranen, voor de lunch meestal een smoskaas (sandwich) en voor diner rijst, vlees, snacks, spaghetti, etc.

    Reageer
    #4

    Ik zou dan in ieder geval wel stoppen met de energie drinks. Daar zit namelijk veel cafeïne in. Cafeïne zorgt voor een versnelde stofwisseling.

    Daarnaast zou ik je willen aanraden om de [url=https://mijn.voedingscentrum.nl/nl/eetmeter/]eetmeter[/url] van het voedingscentrum een een hele week (of langer) te gebruiken. Daar krijg je een heel goed inzicht in je calorie inname mee. Het is belangrijk dat je inname minimaal even groot is dat het verbruik. Om bij te komen moet de inname zelfs hoger liggen.

    Reageer
Reageer op: Te weinig gewicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief