over mijn gewicht

  • #1

    hey allemaal ik ben 14 bijna 15 en ik ben 1m66 en ik weeg 66kilo is dat slechtt ik vind van wel maar ben bezig met afvallen x

    Reageer
    #2

    Je hebt inderdaad wat teveel gewicht. Er zouden wel 2 tot 4 kilo's vanaf mogen.

    Reageer
    #3

    Hallo

    Ik ben 25 en weeg volgens de nieuwe weegschaal 45 lijkt me erg weinig. Ik geloof de weegschaal niet zo toen ik voor het laatst bij me moeder woog, woog ik 50. Ik ben voor mijn gevoel eerder wat aangekomen dan afgevallen in die tussentijd daarom vind ik het raar dat de weegschaal nu 45 aangeeft.
    Ik weet niet wat ik nu moet geloven.

    Reageer
    #4

    Ga even langs bij de huisarts en vraag de assistente of ze je even wil wegen of bij de apotheek. Daar kan dat ook. Dan weet je in ieder geval wat je juiste gewicht is.

    Reageer
    #5

    Naja eerlijk gezegt heb ik op de weegschaal gestaan bij mezelf thuis, bij me vriend ze moeder thuis en bij me buurvrouw en die gaven allemaal 45 aan behalve die van mijn moeder. En ik kan het gewoon maar niet geloven heb zelfs een vetrolletje wat ik daarvoor nooit heb gehad en nu ineens weeg ik minder snap er echt helemaal niks van.

    Reageer
    #6

    Ik weet natuurlijk niet hoe groot je bent, maar 45 kg is wel erg weinig.
    Ik zou toch maar eens naar de huisarts gaan.

    Ben je aan het lijnen of heb je eetstoornis?

    Reageer
    #7

    Ik ben 1.60 het lijkt mij ook te weinig heb ook helemaal niet het gevoel dat ik zo weinig weeg. Ben totaal niet bezig met lijnen ik eet gewoon alles heb dus ook geen eet probleem.
    Snap er zelf ook niks van naar mijn gevoel ben ik juist zwaarder omdat ik het idee heb dat ik ben aangekomen zelf denk ik dat ik rond de 48/50 weeg.

    Reageer
    #8

    Met 45 kg heb je in ieder geval ondergewicht.
    Ik zou je toch aanraden om naar je huisarts te gaan.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: over mijn gewicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief