afvallen

  • #1

    hallo ik ben lianne en ben 1.70 lang ik weeg 63 kilo en vind dit zelf helemaal niet bij mijn passen tussen hakjes het voelt niet lekker ben echt modderig geworden vergeleken hoe ik was. Stres,drukte,verdriet heeft mijn tot een emotie eter gemaakt ik ben heel erg gaan jojo en heb dit al maanden lang ongeveer 7 maanden! het is oer vervelend en ik wil dat dit over gaat mijn wens is.
    Een NATUURLIJKE vorm lichaam zo slank als maar kan dat je geen vet meer kunt pakken. Mijn omvang moet echt heel veel minder in cm echt heel veel. ik wil graag 53/54 kilo wegen.

    hoeveel cm in omvang verminderen:
    * op een gezonde manier van eten niet dieeten en sport

    billen10/11 cm
    bovenbenen 11/12 cm
    onderbenen 6 cm
    buik 7 cm
    heupen 6/7cm
    armen6/7 cm
    onderarmen4/5

    dat is best wat ik ga aanstaande zomer met mijn vriend op vakantie en zou het liefst over 2 maanden 9 kilo zijn afgevallen!! MET BIOLOGISCHE gezond eten zou dat mogenljik kunnen zijn als je vijf x per week sport en doe aan hardlopen een anderhalf uur lang op rustig tempo want ik wil geen spier.

    zou graag spoedig wat willen weten.
    groetjes lianne

    Reageer
    #3

    eet gezond, smorgens smiddags en in de avond neem gezonde tussendoortjes, hardlopen is slecht voor je knieen, lekker stevig doorlopen is beter of ga samen met je vriend een stuk fietsen, ik weet niet of jullie seks hebben met elkaar, mischien niet dat geef niet maar als je het hebt doe het 2 keer per week het is gezond je verbrand in een half uur hardlopen 300 kcal met met seks ook, het betekent niet dat als je het niet doet en het pas naar het huwelijk wilt doen het nu gaat doen omdat ik het gezegt hebt

    liefs, coortje

    Reageer
Reageer op: afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief