Jeuk vagina maar kan geen zetpil gebruiken

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb het zo vaak geprobeerd, maar bij mij is het zo nauw daar beneden dat ik er geen enkele tampon in krijg, laat staan zetpil tegen schimmelinfectie. Ik ben al bijna dertig maar nog steeds maagd want zelfs het topje van de pink kwam er tijdens mijn relaties niet in. De dokter zegt dat alles er normaal uit ziet en snapt ook niet hoe het kan dat het vreselijk pijn doet wanneer ik het zelfs maar probeer. Zelfs wanneer ik uren de tijd neem met glijmiddel en al krijg ik de kleine zetpil er niet in... omdat mijn vinger het erin moet duwen en het niet lukt. ik heb de eerste keer dat ik schimmel kreeg een illegaal middel moeten importeren maar die zijn er nu niet meer. Nu is de schimmel terug en met alleen de creme gaat het niet weg want het zit ook binnenin. Iemand anders hier nog last van? Hoe los je dat op?

    Reageer
    #2

    Een vaginale zetpil moet je niet met een vinger in je vagina stoppen maar daar zit een speciale applicator bij. Daarmee zou dat echt moeten lukken.
    Je huisarts had je eigenlijk moeten doorverwijzen naar de gynaecoloog. Het is namelijk niet normaal dat je vagina zo vernauwd als probeert te penetreren.
    Je zou namelijk wel eens vaginisme kunnen hebben.
    Daarnaast kan de huisarts een oraal middel voorschrijven tegen een schimmelinfectie.
    Ga dus naar je huisarts en vraag om een verwijzing naar de gynaecoloog.

    Reageer
    #3

    Ik heb ook vaginisme. Nu zit ik met een medicijn dat ik niet kan gebruiken. De creme moet ik in mijn vagina duwen maar ik krijg het buisje er niet in!

    Reageer
    #4

    Dan had je huisarts je een oraal middel moeten voorschrijven. Zeker als hij/zij hiervan weet.
    Ik vraag me alleen af of jouw probleem alleen maar door vaginisme wordt veroorzaakt. Dat buisje zou je ook met vaginisme in je vagina moeten kunnen brengen.

    Ga dus terug naar je huisarts en vraag om een oraal middel en laat je dan ook verwijzen naar de gynaecoloog.

    Reageer
Reageer op: Jeuk vagina maar kan geen zetpil gebruiken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief