heb ik genitale wratten?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    ik heb denk ik genitale wratten of een andere ziekte opgelopen. Met mijn nu ex vriend heb ik een paar maanden geleden seks gehad (ik was nog maagd) en ik wilde mezelf bevredigen maar het voelt raar aan daar beneden.

    Ik heb een foto toegevoegd want ik kan niet goed uitleggen hoe het eruitziet. Wat denkt u ervan?

    Reageer
    #2

    Ik kan het niet met zekerheid zeggen. Ik denk wel dat je er goed aan doet om naar je huisarts te gaan. Het rafelige randje kan ook je hymen zijn. Maar er zitten ook nog wat bultjes. Dat kunnen ook huidpapels zijn. Maar ga voor alle zekerheid even naar je huisarts.

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Wat vervelend zeg. Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wat het is. Ik vind het wat weg hebben van: vulvar papillomatosis. Voor de zekerheid adviseer ik jou wel om even naar je huisarts te gaan.
    Succes ermee.

    Reageer
    #4

    Weet jij toevallig al wat het is? Ben je ermee naar de dokter geweest? Ik heb zelf namelijk hetzelfde, vind het een beetje eng eigenlijk.

    Reageer
    #5

    Hey, ik heb zelf herpes en je foto lijkt op het begin van een herpes infectie, ik zou zeker zo snel mogenlijk naar een dokter gaan want zonder medicatie is het heel erg pijnlijk.

    Reageer
Reageer op: heb ik genitale wratten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief