Genitale wratten. HELP!

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo!

    Eergisteren ben ik erachter gekomen dat ik last heb van genitale wratten :(!
    Volgende ochtend gelijk langs de huisarts geweest en heb aanstip vloeistof gekregen.
    Nou is de vraag vanaf wanneer zie je verbetering? En het lijkt wel of sommige wat witter worden of soort van loslaten? Klopt dit? En hoe gaan die wratten weg? Vallen ze er zeg maar vanaf of worden ze gewoon steeds kleiner?

    Het liefst wil ik ze er allemaal aftrekken haha maar dat kan niet. Ben wel al beetje opgelucht dat genitale wratten heel vaak voorkomt en dat het niet schadelijk is. Alleen een vies gezicht.

    Nou ik hoop op wat antwoorden?
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #3

    Hallo ik had een vraagje helpt appelazijn echt tegen genitaliën wraten en als het werkt wanneer zijn die wratjes weg?

    Reageer
    #4

    Allereerst wil ik laten weten wat bij mij heeft gewerkt namelijk Aldara. Ik heb dit zonder recept gekocht voor 140 euro. Na de behandeling heb ik nog 1,5 maand gesmeerd met Homeowasol. Ook heb ik 2 maand lang dagelijks pompoensoep gegeten en vitamine C in de vorm van sinaasappels tot me genomen. (Weet niet of het invloed heeft gehad maar wil het toch vermelden)
    Aldara lijkt in eerste instantie niet agressief maar vergis je niet !!! Opeens was mn hele huid eraf en heb ik een week op bed gelegen en moest een paar keer per dag een steriel gaasje vervangen wat pijnlijk was.
    Omdat het middel zo duur was besloot ik om niet steeds een nieuw zakje te gebruiken maar een geopend zakje in een gripzakje te bewaren in de koelkast.
    Om de gezonde huid te beschermen heb ik daar steeds een dikke laag vaseline op gesmeerd voordat ik de zalf aanbracht. Had ze alleen op mn zak, Ook heb ik een steriel gaasjes vastgetaped met plijstertape zodat het middel niet tussen m'n liezen kon komen en niet op andere plekken. Voor het aanbrengen ontsmette ik de plekken (mits niet verwond) en ook mn handen met 70% alcohol. Na de verstreken tijd (6 uur) moet je Aldara goed afwassen. Het is ook raadzaam om vaker je ondergoed te verschonen. Katoenen ondergoed schijnt de groei van genitale wratten minder te stimuleren dan synthetisch ondergoed.
    Ik heb dit middel intensief gebruikt. 1 doosje was genoeg (als ik elk zakje 4 keer gebruikte)
    Als de wonden genezen waren en ik meende iets van een bobbeltje te voelen dan begon ik meteen overnieuw. Ook had ik dat er opeens op een andere plek een bultje kwam. Deze heb ik meteen aangepakt.

    Bijwerkingen die ik ervaren heb:

    Wonden (erger dan bij Wartec)
    Koorts
    Depressie

    Voorafgaand aan dit heb ik 3 jaar rondgelopen met genitale wratten. Dit was psychisch erg zwaar. De doktoren wouden me geen Aldara voorschrijven en ik kreeg Wartec. Dit middel veroorzaakte alleen wonden maar de wratten kwamen elke keer terug.

    Dingen die ik geprobeerd heb:

    Wartec (klachten kwamen terug)

    2 x Gardasil injectie in combinatie met Wartec (klachten leken even weg te zijn)

    Apelciderazijn (zelfde wonden als bij Wartec, wratten kwamen terug)

    1 maand Galiumheel + Psorinoheel (geen effect)

    Thuja D6 uitwendig (wonden, geen effect)

    Thuja D6 uitwendig + inwendig ( geen effect)

    3 maand Homeowasol (geen effect, schijnt niet bij iedereen te werken)

    Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Voor zover ik weet kun je het virus nog overbrengen nadat de wratten weg zijn en ben je er alleen zelf imuun voor. Doe het dus veilig !

    Reageer
Reageer op: Genitale wratten. HELP!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief