genitale wratten en seksleven

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een maand geleden te horen gekregen dat ik genitale wratten heb, ben nu bezig met het aanstippen ervan, wat niet helemaal goed werkt, en daarom een afspraak bij de dermatoloog volgende week waarvan ik hoop dat hij me beter kan helpen. Nou wou ik graag alvast weten of het verstandig is volgende maand seks te hebben met mijn vriend (veilig/onveilig). Hij woont namelijk in het buitenland en we zien elkaar 8december weer en verder niet vaak, ik heb het hem wel verteld maar toch hopen we stiekem dat we wel gemeenschap kunnen hebben... iemand ervaring/antwoord?

    Reageer
    #2

    Omdat genitale wratten besmettelijk zijn, is het verstandig uw seksuele partner(s) te waarschuwen dat u er last van heeft.
    Gebruik een condoom bij het vrijen. Tegen genitale wratten geeft een condoom echter geen volledige bescherming, omdat het virus en de wratten vaak buiten de rand van het condoom zitten.
    U hoeft vroegere partner(s) niet te waarschuwen. Partners die klachten hebben moeten besmetting van anderen natuurlijk proberen te voorkomen.
    Mensen met een soa kunnen tegelijk ook andere soa hebben. Het kan verstandig zijn dat u en uw partner(s) zich ook op andere soa’s laten onderzoeken.

    Lees verder/Bron:
    http://www.thuisarts.nl/genitale-wratten/ik-heb-genitale-wratten

    Reageer
Reageer op: genitale wratten en seksleven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief