hoe lang duurt het en hoe zit het met de sex?

Online ZorgZus
  • #1

    ik hoop dat iemand mij alsjeblieft kan helpen..
    Ik ben eindelijk weer terug bij ex waar ik een 3 jarige relatie mee heb gehad. ik heb in de tussentijd met 1 andere jongen (veilige) sex gehad, waar ik dus denk ik genitale wratjes van heb gekregen. Ze zijn wit en het zijn er ook niet zoveel, ik ben er hopelijk op tijd bij. Ik ga maandag naar de dokter..

    maar nu wil ik alleen weten hoelang het bij iedereen duurde voordat ze weg waren gegaan en na hoeveel tijd je weer sex kunt hebben? bij sommige lees ik een half jaar.. maar ik kan toch geen half jaar wachten???

    Ik heb tot nu toe 1 x sex gehad met mijn tegenwoordige vriend en ik hoop zo ongelooflijk erg dat ik hem niet heb besmet.. ik ben zo bang! ik weet gewoon niet meer wat ik kan doen... ik kan wel janken..

    Reageer
    #2

    nou ik heb ze nu al bijna een halfjaar:( en ik heb wartec gekregen en het helpt gewoon niet:S durf er zelf ook niet mee naar de dokter, en als ze weg zijn hoor ik dat je inderdaad pas na een half jaar geen besmettingsgevaar meer is, ik raad je toch aan het je huidige vriend te vertellen en hopelijk vat hij het net zo goed op als mijn ex deed.
    veel succes

    Reageer
    #3

    Ik heb het verteld.. hij nam het best wel goed op ๐Ÿ™‚ dat scheelt al een stuk nu! maar jij hebt het al een half jaar? hoe erg had je het dan voordat je naar de dokter ging? ik heb condyline, das ongeveer hetzelfde toch? bij mij ziet het er nu eigenlijk erger uit, maar dat komt door die stikstof... had je het ook aan de binnenkant?

    Reageer
Reageer op: hoe lang duurt het en hoe zit het met de sex?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief