Alleen water drinken? goed of slecht>?

  • #1

    Ik heb even een korte vraag, ik drink sinds kort alleen maar water, omdat ik niet zo behoefte heb aan frisdranken omdat er teveel suiker enzo in zit. Daarbij probeer ik gezond te eten. Maar ik vroeg me af is het wel gezond om alleen maar, elke dag water te drinken?
    meestal drink ik 1,5 liter soms 2 lter per dag. en soms crystal clear. maar is dat wel gezond?

    Reageer
    #2

    Hoi Saar,

    Dit is geen probleem hoor, vroeger hadden ze alleen maar water. Frisdrank is juist minder gezond, omdat het een hoog gehalte aan suiker heeft, hebben je nieren wat meer moeite met het verwerken ervan. Water werkt zuiverend, en is dus in principe gezond. Als je genoeg suikers of zetmeel binnenkrijgt (koolhydraatrijk eten), denk aan brood, rijst of aardappels, dan komt alles goed.

    Groetjes,
    Thobias

    Reageer
    #3

    Gelukkig maar, want veel mensen zeiden dat ik ziek was als ik alleen maar water dronk, maar daarbij ben ik ook bezig om mijn suikers te verminderen, minder suiker binnen te krijgen, en gezonder te eten en te bewegen. Ik hou gewoon van water drinken

    Reageer
    #4

    Ik drink al bijna één jaar uitsluitend water. Dus niets anders meer, geen koffie, thee, frisdranken enz... . Wat ik wel doe is regelmatig een citroen uitpersen en dat in mijn water doen. Maar buiten dat is het dus alleen water (geen bruis).

     

    Vriendelijke groeten.

    Reageer
Reageer op: Alleen water drinken? goed of slecht>?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief