afvallen

  • #1

    hallo,

    Sinds ik samenwoon met mijn vriend nu een klein jaartje ben ik 5 kg aangekomen.

    Ik ben 1.65m en nu 62 kg voorheen was dit 57 kg.
    Ik voel me niet prettig in mijn eigen lichaam
    (vetrollen,zwembandjes aan de zijkanten en dikke billen)

    En hier wil ik wat aan gaan doen.
    Maar ik heb net als velen van jullie te weinig tijd om naar de sportschool te gaan.
    Hoe hebben jullie hier een oplossing voor gevonden?
    Want mijn indeling van de week laat weinig ruimte over.
    De gemiddelde dagen heb ik pas tijd om half 9 s`avonds en hard lopen kan ik niet want ik zit met een knie blessure.

    Wie o wie heeft toch een goede oplossing om op een goede manier af te vallen zonder dat het tijdrovend is.

    Reageer
    #2

    Het is heel erg eenvoudig om af te vallen, namelijk meer bewegen en minder eten. Als je al zo weinig beweegt en wel maaltijden gebruikt die calorieën verschaffen voor veel beweging, dan wordt deze overtollige energie opgeslagen in de vorm van vet. Dus als je niet meer wilt/kunt bewegen, dan is de enige oplossing minder eten, dus bijvoorbeeld een maand lang halve porties. Je valt hiermee misschien niet af, maar je wordt dan in ieder geval niet nog zwaarder want als je zo doorgaat ben je naar verwachting over weer een jaar weer 5 kilo aangekomen.

    Reageer
    #3

    Als je niet meer eet dan je lijf nodig heeft, kom je ook niet aan. Dit noemt het Voedingscentrum energiebalans. Wat je daarvoor moet doen? Je eet gewoon gezond volgens de Schijf van Vijf en beweegt minstens 30 minuten per dag. En: als het af en toe een keer niet lukt, dan compenseer je dit direct met een Balansdag.

    1. http://www.voedingscentrum.nl/nl/eten-gezondheid/gewicht.aspx
    2. http://www.voedingscentrum.nl/nl/eten-gezondheid/gewicht/energiebalans/mijn-energiebalans.aspx

    Reageer
    #4

    Hoi

    Ik moet zeggen ik ben lid van een sportschool en probeer min 1x in de week toch te gaan. En ik heb boven een hometrainer en een crosstrainer staan. Hoef niet duur te zijn want ik heb het gewoon tweedehand via marktplaats gekocht. Ik neem voor om 15 min elke dag op de hometrainer of crosstrainer. Ik loop nu bij een dietiste en ze geeft aan dat ik dit ongeveer moet eten per dag. Vier broodjes, 100 gram vlees 1 ½ plak 30+kaas. Twee stuks fruit op een dag en klein fruit word twee als 1 gezien bv twee mandarijnen tellen als 1. 200 gram groenten of meer. Aardappelen / rijst / pasta daar echt een klein beetje van. Halve liter melk producten (mager en zonder suiker).

    Reageer
    #5

    Het Voedingscentrum presenteert een nieuwe online tool: [u]De Eetmeter[/u]. Daarmee kunnen consumenten gratis bijhouden hoeveel vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen ze binnenkrijgen. De Eetmeter is een handig hulpmiddel voor mensen die hun eetpatroon willen checken of een dieet willen samenstellen. Ze kunnen gemakkelijk een persoonlijk dagboek aanmaken en bijhouden. Consumenten kunnen hun eten en drinken invullen voor verschillende dagdelen: ontbijt, lunch, avondeten of tussendoor. Ook is het mogelijk om over een langere periode te zien hoe gezond je eet. Aan het eind geeft de Eetmeter een persoonlijk advies.
    De Eetmeter is bedoeld voor mensen tussen de 4 en 70 jaar.

    http://eetmeter.voedingscentrum.nl/

    Reageer
    #6

    Met deze tips moet het lukken.

    Gebruik de volgende tien beste afval tips om je te helpen je eigen afvalprogramma dat beetje extra flair te geven dat het nodig heeft om zijn potentieel echt te maximaliseren.

    1.Drink veel water of andere nul-calorie dranken. Van alle van de beste afval tips die je ooit zult horen, is dit degene die waarschijnlijk het grootste verschil in je inspanningen zal maken. Als je niet graag water drinkt, probeer het dan met toevoegen van een beetje sap van citrusvruchten of maak wat ongezoete smaakvolle thee zoals perzik en abrikoos. Deze geven veel smaak zonder dat ze calorieën bevatten. Deze dranken gebruikt je ter vervanging van frisdrank (zelfs dieet frisdranken hebben nooit bewezen effectief te helpen bij afvallen) of andere calorierijke dranken die je meestal drinkt.

    2.Probeer niet te snijden in je dieet. Denk in plaats daarvan over wat je kunt vervangen. Je doel is niet om jezelf te verhongeren, het doel is om beter te eten. Een van de beste gewicht verlies tips die je kunt gebruiken is om te beginnen met het eten van meer groenten bij je maaltijden en snacks. Je zult ongeveer net zoveel kunnen eten, maar met veel minder calorieën.

    3.Denk voordat je gaat eten even na of je echt wel honger hebt. Veel mensen hebben het gevoel van honger wanneer ze dorst hebben of zich vervelen. Eet niet uit gewoonte of om iets te doen te hebben. Houd je handen en gedachten bezig en je zult niet zo snel geneigd zijn om te eten!

    4.Wordt kieskeurig over de snacks die je ‘s avonds eet. Hoe minder calorieën, hoe beter. ‘S avonds snacks leidt tot meer vet opslag dan op een andere tijd van de dag en kan zelfs een negatieve invloed hebben op slapen. Denk dus goed na voordat je ‘s avonds gaat snacken.

    5.Stop niet met het eten van je meest favoriete voedsel. Probeer in plaats daarvan te minderen in het eten van je favoriete voedsel, geniet ervan als een tractatie voor af en toe, in redelijke porties. Hiermee heb je veel meer kans om je dieet vol te houden en zit je niet te hunkeren naar wat je het lekkerst vind. Bedenk je dat deze voedingsmiddelen een traktatie zijn, niet een regelmatig deel van uw dagelijkse dieet en ze moeten worden genoten met mate.

    6.Verdien je traktaties! Wanneer je besluit dat je een speciale traktatie wilt, ga hem dan eerst verdienen. Ga eerst dat extra uurtje wandelen, of maak dat fietstochtje dat je eigenlijk niet van plan was om te maken.

    7.Eet meerdere kleine maaltijden per dag in plaats van een paar grote. Op deze manier zal je lichaam de calorieen effectiever verbranden en zal je minder snel weer honger hebben. Hierdoor heb je ook nog minder kans dat je foute dingen gaat eten.

    8.Zorg voor eiwitten in elke maaltijd.Eiwitten vullen beter en langer dan koolhydraten en vetten en het duurt langer om ze te verteren zodat je niet zo snel weer honger hebt na het eten. Bovendien helpen ze je om je energie nieveau op peil te houden, zelfs na training of andere inspanning.

    9.Voeg kruiden en specerijen toe aan je maaltijden. Hoe smaakvoller je je maaltijden maakt, hoe tevredener je smaakpapillen zullen zijn. Dit is ook een truc om je hersenen laten denken dat je meer hebt gegeten dan je hebt gedaan, zodat je niet zo snel weer hongerig bent.

    10.Maak het makkelijk om gezonde keuzes te maken. Maak zoveel mogelijk kant-en-klare gezonde snacks en maaltijden van tevoren. In plaats van één gezonde maaltijd te koken, kook genoeg voor twee. De extra maaltijd kan je dan invriezen of als lunch eten op de volgende dag. Op deze manier, zal je niet terugvallen op dieet-onvriendelijke levensmiddelen. Dit is een van de beste afval tips voor het voorkomen van uitglijers en bedrog.

    Veel succes. Meer tips, hulp en info op: makkelijkerafvallen.info

    Reageer
Reageer op: afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief