Lage suikerspiegel

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 24, 165cm en weeg 57kg.
    Ik heb er niet veel verstand van, maar ik heb kort geleden gehoord dat ik een net iets lage bloeddruk heb een net iets te licht ben voor mijn lengte.
    Kan dit een reden dat ik af en toe wat licht in het hoofd word?

    Ik had net even dat ik begon te trillen, had een honger gevoel en werd ontzettend licht in mijn hoofd.
    Dat was best beangstigend asngezien ik alleenstaande moeder ben met een klein netwerk. Ik had misschien een uurtje ervoor nog wat gegeten en gedronken en toen dit gebeurde was ik aan het grasmaaien en niet intensief zwaar bezig zeg maar.
    Dit hoeft toch niet persee diabetes te zijn?

    Reageer
    #2

    Je bent zeker niet te licht voor je lengte en leeftijd....het is een perfecte combi zou ik zeggen.

    Ik kan zo ook niet beoordelen of je bloedsuikerspiegel hier iets mee te maken heeft. Dat zou onderzocht moeten worden... Je bloeddruk zou hier ook iets mee te maken kunnen hebben of te weinig drinken bijvoorbeeld.

    Reageer
    #3

    Het kan een schommelende bloedsuikerspiegel zijn, hoeft nog geen diabetes te zijn. Het beste is om dan goed voor jezelf te zorgen. Regelmatig eten, snelle suikers liefst vermijden. Koolhydraten combineren met vet en eiwit, om geen pieken in de bloedsuikerspiegel te krijgen. Vooral ook bij het ontbijt genoeg eiwit en vet gebruiken om langer een verzadigd gevoel te hebben. En misschien kan je wat aanvulling gebruiken, wat vitaminen en mineralen.

    Reageer
Reageer op: Lage suikerspiegel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief