Geen suikerziekte, maar wel symptonen, wie helpt?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb helaas een dokter die mij niet helpt met mijn problemen. Daarom probeer ik het hier!

    Ik zal even beginnen met dat ik astma heb (nu geen last meer van). Bij inspanning, kreeg ik het vroeger zeer benauwd. Vaak ook draaierig en zelfs bij koprollen viel ik een paar seconden weg.

    Later, kreeg ik steeds vaker bij inspanning last. Vaak draaierig en duizelig, totdat ik een paar keer flauw ben gevallen. (Ik eet goed, ben voor de rest gezond) Het werd zo erg, dat ik steeds meer een suikerbehoefte kreeg bij inspanning. Soms konden ze me op werk oprapen.

    Ik was ook vaak heel moe. Ik drink ontzettend veel en moet dan ook om de haverklap naar de wc. Ik heb ook last van droge mondhoeken en ik zie sinds een paar jaar slecht in de verte. (geen - of +, goede ogen)

    Ik zit een tijdje al op de sportschool. Ik heb bij de inspanning het gevoel alsof mijn hoofd ontploft, waarna ik meteen behoefte heb aan suikers. Ik moet echt een tijdje bijkomen, want dan ben ik flink duizelig/draaierig. Vaak gaat dit gepaard met zwarte draden/vlekken voor mijn ogen.

    Ik ben getest op suiker, maar steeds komt er niks uit. Ik krijg echter geen antwoord op wat het is en word verder niet geholpen. We hebben het wel eens over mijn suikerspiegel gehad, maar dat zou verder goed zijn volgens mijn dokter.

    Verdere klachten; Veel allergieën en veel hoofdpijnen

    Reageer
    #2

    Ooit wel eens gehoord van inspanningsallergie?

    Reageer
    #3

    Nee, nog nooit.

    Zou dat dan ook niet vastgesteld moeten zijn? Ik heb 6 jaar bij een Allergoloog gelopen en heb allerlei allergiepillen. Ook zijn mijn longen getest en heb al jaren geen last meer van mijn astma.

    Reageer
    #4

    Epileptie?!

    Reageer
    #6

    Hai, kan het ijzertekort zijn? Of B12 te kort?
    Meike

    Reageer
    #7

    Zijn allebei helemaal in orde.

    Reageer
Reageer op: Geen suikerziekte, maar wel symptonen, wie helpt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief